WHEN IN DOUBT....

EN NY UGE & EN FANTASTISK KONKURRENCE

nederdel

Så gik der endnu en uge. Hold nu magle, der har været fart på. Men jeg klager ikke, det er lutter gode ting og sjove opgaver, så må man spænde kysen lidt, ikke? Der kommer til at ske så mange gode ting i marts måned og min kalender er allerede pænt booket op, så derfor har jeg de sidste dage forsøgt mig med at være lidt på forkant med diverse opgaver, så det hele ikke lige pludselig ramler om ørerne på mig.

En af de ting, jeg lige for nu gerne vil dele med jer, er en alletiders FANTASTISK KONKURRENCE, hvis jeg da selv skal sige det.

Som den opmærksomme læser vil vide, er jeg rendyrket fan af Toogoodtobebasic. Jeg har tømt deres shop for cashmere og strik i uld hen over de sidste mange år og jeg køber altid, hver eneste vinter, et par nye ting hjem. Jeg er afhængig. Af deres uld undertrøjer, deres cashmere pullovers og cardigans, deres uldkjoler, deres silkekjoler om sommeren, deres læder. Det er bare så godt til prisen. Det kan jeg hundredde procent stå inde for. Jeg har haft flere af mine garderobe favoritter i mange år nu.

Derfor var begejstringen også til at tage og føle på, da de for nogle måneder siden lancerede Toogood….mini!

Juuuu-freakin-hu! Nu kan jeg simpelthen få samme hjernedøde lækre kvalitet og smørbløde styles til mindstemusen herhjemme, som det jeg selv går rundt og sukker efter.

Deres nye børnelinje til små piger og drenge fra 0-4 år er baseret på de samme principper som til de voksne; toogoodtobasic.com – klassiske basisstyles i lækre kvaliteter til priser, som gør lækker basis tilgængeligt for alle. Der bliver slet og ret skåret et par mellemled over, fordi det udelukkende forhandles online, og det gør priserne meget fair.

I kan følge med på instagram på @toogood_mini her.

Se lige de lækre styles! Jeg har netop bestilt et sæt hjem til Elliot og nu ser jeg så det stribede. Åh, altså…det er jeg nok også nødt til at klikke hjem.

Og jeg har simpelthen fået lov at udlodde en konkurrence, hvor I kan vinde det skønneste cashmere til jer selv og de små! Konkurrencen kører på min Instagram, I kommer direkte til den LIGE HER! 

 

Jeg trækker en vinder på søndag d. 18/3 på min profil på Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WHEN IN DOUBT....