LESS BITTER - MORE GLITTER

GOD PÅSKE – JEG SKAL PÅ CRUISE!

hhh

Indeholder reklame

I skrivende stund sidder jeg på en cafe og forfatter dette indlæg. Jeg er flygtet herned, for lige at få lidt ro på og få styr på de sidste ender, inden påskeferien for alvor sætter i gang. Hjemme venter hele familien og fra lige om lidt af, så bliver ugen her ufatteligt tætpakket.

I nat kaster jeg mig ind i en taxa, hvor Michala forhåbentlig sidder og venter på mig, for så skal vi nemlig af sted på Cruise. Ihh, hvor jeg glæder mig! Også til at fortælle meget mere om det. Jeg var af sted – også med Royal Caribbean for tre år siden (se ovenover), dengang som journalist for et medie, og denne gang er det altså gennem bloggen her. Så derfor er jeg spændt på at se, hvad der er sket siden sidst og om der er forskel på, hvordan man oplever båden og turen.

Vi skal denne gang med Symphony of the Sea, verdens største krydstogsskib – Og indrømmet; hvis jeg også denne gang kan få mulighed for at nyde en afkølet drink på dækket midt i Middelhavet, ja så skal I ikke høre nogle klager herfra! Det var godt nok lidt senere på året, jeg var af sted sidst og det er ikke helt lige så varmt endnu. Men. Vi skal sejle fra Malaga til Barcelona og lige nu siger vejrudsigten noget i retning af 21 grader. Og det passer mig så aldeles fremragende.

Jeg glæder mig virkelig meget – og når jeg lander fra verdens største krydstogskib i slutningen af ugen, ja så skal jeg sådan set direkte over på Rørvig færgen (tal lige om kontraster, haha) og så skal jeg i sommerhus med de bedste, jeg ved! Når påsken er slut, så går der faktisk kun 5 dage, så sidder jeg på et fly igen. Mod Firenze. Så 1 -2 -3…..jeg får lige arbejdet igennem, bundet de sidste ender og lukket mailen. Der er et par kufferter, der skal pakkes og et par deadlines, der skal afsluttes.

God påske!

 

1 kommentar

  • Det lyder jo slet ikke dårligt. Jeg skal arbejde alle frem til 2. april, så ingen ferie til mig.
    God påske!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LESS BITTER - MORE GLITTER