DA VI FLYTTEDE I HUS #1

LEGEDAG MED PLAYMOBIL I KULTURHUSET ISLANDS BRYGGE

img_3780brylluptema2

Indeholder reklame

Som jeg har nævnt før herinde, har vi i år fået lov at være ambassadører for Playmobil, hvilket betyder, at vi får tilsendt flere af deres serier hen over året, som vi da skal teste og afprøve og heraf skrive om. Det glæder vi os meget over, eftersom vi allerede var dedikerede brugere af Playmobil, især og nok hovedsageligt min datter på 7 år. De sidste par år har det virkelig været noget af det foretrukne legetøj for hende. Lillebror er dog også langsomt ved at nå en alder, hvor deres serier til de mindste er et hit, især fordi han jo er ret interesseret i, hvad søren hende storesøster går og sysler med også 😉

Derfor vil jeg også lige tippe jer om et super cool event, der løber af stablen om nogle uger.

Der er nemlig leg på programmet i Kulturhuset Islands Brygge, når Playmobil stiller en masse legetøj frem til fri afbenyttelse den 24. marts klokken 13.00 – 16.00. Her kan hele familien hygge sammen og fordybe sig i fantasirige lege med alt fra et dyrehotel og zoo til Fifa-fodbold, dværgeriddere og SWAT-politi. Arrangementet er gratis og de første 50 familier får en goodie bag.

Vi glæder os allerede meget til at deltage og det kunne være så hyggeligt, at se og hilse på nogle af jer også! I kan se nærmere på nogle af serierne HER

Til store legedag kan dyreelskere passe menneskets bedste venner på dyrehotellet, mens action-fans kan lege sig ind i et tryllebindende univers i rollen som dværgeriddere i kamp eller på hemmelig mission for SWAT-politiet. De sportsglade kan spille Fifa-bordfodbold, mens helt små eventyrlystne kan øve motorikken i leg med dyr fra zoo eller seje politifolk fra legeserien til børn fra 18 måneder. Er man glad for at tegne og farvelægge kan familien også hygge sig med fine Playmobil-tegninger.

Arrangementet er gratis og henvender sig til alle børn fra 1,5 til ca. 10 år.

Vær opmærksom på, at mindre børn skal være under opsyn af en voksen grundet de små dele.

Tid & sted

Lørdag d. 24. marts kl. 13-16

Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København

 

Jeg håber vi ses!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DA VI FLYTTEDE I HUS #1