WHEN IN DOUBT....

LESS BITTER – MORE GLITTER

img_2916

Øj, jeg synes den sidste tid har været hektisk. Der er så meget, jeg gerne vil og så mange, jeg gerne vil se, men det er som om, at pladen er fuld allerede. Men det hænger nok også sammen med, at vi hev 6 dage ud af kalenderen og tog til dejlige Bornholm og jeg lige om lidt smutter af sted på cruise, hvilket jeg selvsagt glæder mig umanerligt meget til. Jeg skrev mere om det her. 

Derudover , så har vi – igen igen – haft problemer med søvnen og en hyper nat-baby, hvilket giver overskuddet et godt nyk nedad. Og så har jeg døjet med en forkølelse, der bare nægtede at slippe taget i mig. Og ved I hvad? Jeg GIDER simpelthen ikke mere nej-hat. NU skal det være forår, slut med sygdom, ind med de lange lyse aftner og ud med sne og kulde. Og hvordan løser man så dét problem? Når nu vejrguderne ikke rigtigt gider høre efter? Man køber glimmer! Selvfølgeligt.

Den her urimeligt smukke nederdel fra Stine Goya behøvede jeg kun kigge på i rundt regnet 2 sekunder, så var den klikket hjem. Kort proces. Jeg har ledt efter lige præcis den i flere år. Min datter har nemlig én, der ligner til forveksling (fra et andet brand), som jeg købte for 2 år siden og som bare er så flot og anvendelig. Og så elsker jeg den tynde strik kvalitet, plisseret nederdele – og hey; fik jeg sagt, at den er overstrøet med glimmer??!! Den bliver også perfekt med bare ben. (Hørte I det, kære vejrguder?…..)

Læderjakken er også ny. Og fra Toogoodtobebasic – Jeg kunne simpelthen ikke klemme mig ned i min gamle og var så træt af at føle mig for tyk, hver eneste gang, jeg stod foran spejlet og prøvede den. Så jeg satte den til salg og købte en ny – i størrelsen større. Igen: Damage Control af bedste skuffe. Ikke mere bitterhed her. Liiiige om lidt kommer varmen og solen og alt springer ud og måske nogle kilo så også springer af? Jeg er i hvert fald mere aktiv om sommeren. Når det regner og sner, så gider jeg ikke cykle. Så bliver det bus og bil. Basta.

PSSSSSSST:
Apropos Toogoodtobebasic – så har jeg altså trukket en vinder af den her konkurrence! Tak for jer, der deltog <3

glimmerimg_2933

Nederdel fra Stine Goya her // sneaks fra Balenciaga // cashmere trøje fra Toogoodtobebasic her // shades fra Bottega Veneta (gamle) // læderjakke fra Toogoodtobebasic her // taske fra Goyard 

***

8 kommentarer

 • Louise Due

  Hvor ser du bare stanggodt ud i det outfit :-).
  Er jakken normal i størrelsen – den kunne jeg godt se i min forårsgarderobe :-)?
  Bedste hilsner Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tusinde tak, hvor er du sød. Ja, jeg synes den er helt størrelses svarende. Jeg har str 38 og det er også min størrelse i andre jakker og bluser. Mvh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Du ser fantastisk ud.. jeg skal have gang i noget glimmer og læderjakke kan jeg se – cool combi!! For det blir læderjakkevejr liiiige om lidt. Basta.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • “Less bitter, more glitter” – det var da et fantastisk lille motto. Passer meget godt med, at jeg netop har købt nye (enhjørninge-, bevares)glimmerstrømper, fordi jeg af en eller anden årsag kun havde pakket et par ekstra strømper til en tre dages tur. (Til gengæld har jeg virkelig meget undertøj med. Ingen ansigtsrens, men virkelig mange håndcremer. Der gik noget galt i min pakning forleden :D)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Haha 🙂 Med enhjørninge glimmer sokker, så mangler du ikke mere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Er vild med din stil 🌸 Har faktisk fået gang i min plisserede nederdel efter at have set dig på bloggen i flere sæt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tusinde tak, hvor er det en sød kommentar. Og fedt, at det kan inspirere. Jeg kan slet ikke få nok af mine plisserede nederdele 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WHEN IN DOUBT....