NY SERIE FRA PLAYMOBIL OG SKØN PLAYDATE

NY FRYNSE PUF FRA BLOOMINGVILLE

bloomingville1

Indeholder reklame 

Jeg tror aldrig, jeg har fået vist vores nye puf herinde. Og det er dumt, især fordi I er mange, der har spurgt på den, når jeg har haft vist den på Instagram – og særligt måske især, fordi at prisen faktisk er ret god.

Den er fra Bloomingville, i velour, den er sødsuppefarvet, har frynser og en – synes jeg – perfekt størrelse. Whats not to like? Faktisk har min datter allerede lagt billet ind på den og spurgt, om ikke hun må få den ind på sit værelse. Den diskussion er vi ikke helt færdige med endnu. Jeg synes nemlig også, at den pynter ret så flot i vores soveværelse. Og så tjener den tilmed en praktisk funktion, fordi vi manglede et sted at kunne ligge lidt tøj mm. Egentlig havde jeg tænkt den ind til stuen, men så endte den altså ved et tilfælde i soveværelset – og nu kan jeg ikke rigtig få mig selv til at flytte den. Den har nemlig også helt samme nuance som vores Auping seng har på hovedgærdet, viser det sig.

I kan finde den smukke puf lige her. Den koster bare 799,- og det synes jeg faktisk er en ret god pris, særligt i betragtning af, hvad diverse andre brands tager for en puf nu om dage. Den findes også som en større version i brun, der er et par hundrede kroner dyrere. Den er også ret pæn.

bloomingville2

Jeg kan især godt lide farven sammen med vores grønne bagvæg og da både den grønne og den rosa begge er støvede farvenuancer, vi har brugt, så virker det samlede indtryk alligevel ikke voldsomt eller forstyrrende, synes jeg. Jeg elsker i øvrigt at den hedder Grandma, den søde puf. For er der én, den minder mig om, så er det netop min gamle søde farmor. Nancy, som hun hed havde nemlig frynser på alle sine møbler i sin lejlighed, dengang hun levede. Godt nok var de grønne, men de var i velour og fuld af frynser, helt som den her. Og jeg kan rigtig godt lide at de har fundet inspiration i den tids møbler, så derfor skulle den naturligvis herhjem og bo!

bloomingville3

Vores sengetæppe er fra Ellos her, vores seng som nævnt fra Auping, hvilket også puderne er,

lamperne er herfra, tæppet her og billederne er herfra.

***

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NY SERIE FRA PLAYMOBIL OG SKØN PLAYDATE