GOD PÅSKE - JEG SKAL PÅ CRUISE!

NY SERIE FRA PLAYMOBIL OG SKØN PLAYDATE

play5

Indeholder Reklame

Orv, I kan tro, vi havde en dejlig Playmobil playdate på Islands Brygge i lørdags. Det er første gang, vi har været med til det, men det var simpelthen så hyggeligt. Både for børn – men også voksne. Det er sjovt at få lov at hilse på nogen af jer og de fire timer fløj af sted. Der kom virkelig mange mennesker og glade børn og der var fuldt hus lige til det aller sidste.

Som jeg har skrevet før, så er vi i år ambassadører, og derfor er det så dejligt at få lov at teste de mange Playmobil serier og være med til et event som det, der var her i weekenden. Elin legede med søde Molly og nød i fulde drag hele set-uppet. Jeg var faktisk overrasket over, hvor dedikeret hun legede i alle fire timer. Jeg mener; vi har jo meget af det herhjemme 😉 Men det afholdt hende altså ikke fra at lade sig opsluge af legen og fantasien. Virkelig dejligt. Der kom også et par gode venner og skole kammerater forbi og det blev hun virkelig glad for.

play1play4

Til eventet var der flere af de nye serier; Dværgeriget, Dyrehotel, Playmobil 1.2.3 til de mindste, Fifa fodbold spil (som Elin faktisk var helt pjattet med, lidt overraskende, haha) og Politi serie. Elin har herhjemme virkelig leget meget med Dyrehotel serien. I finder den her. Det er sjovt, at det nogle gange overrasker mig, hvad der bliver favoritter hos hende. I dette tilfælde, så tror jeg, at det skyldes, at hun længe har drømt om og ønsket sig et kæledyr. Og det må jeg indrømme, det får hun altså ikke lige nu! Jeg har rigeligt med hende og lillebror, haha.

Men netop derfor, så har hun helt og aldeles kastet sin kærlighed over serien her. Flere aftner har vi slet ikke kunnet råbe hende op og hun har helt glemt at spørge efter iPad (hvilket hun ellers plejer at plage om)….Hun har bare siddet i sin helt egen verden og leget og leget. De bitte små søde dyr og og de forskellige elementer, der passer til serien giver hende timevis af leg og det er noget af det kæreste bare at sidde ved siden af og lytte til de forskellige scenarier, der udspiller sig, når hun sidder og lader fantasien få frit spil! Jeg elsker det!

Hunde er blandt de absolutte yndlingsdyr hos mange børn og det gælder i hvert fald også min datter. Og sådan har vi det jo også, de voksne i familien altså. På Dyrehotellet skal jeg da love for, at vi hjemme på matriklen her har ydet særdeles storslået service og ekstra forkælelse for de små firbenede venner, uanset om det så var en lille Chihuahua, en skøn Golden Retriever eller nogle af de andre racer, der er med. Og små fine marsvin og papegøjer og hvad ved jeg…Det er en serie, der taler direkte til Elin, hun elsker at sidde og nusse med den og tage sig af alle dyrene.

play2

Det er nok med til at gøre legen sjovere, at der endnu engang er tænkt på alle små detaljer, sådan som jeg også synes, det plejer at være med Playmobil. Det er noget af det, min datter bruger meget tid på; at sætte op/gøre klar/ dekorere/ fordele etc. Og med alt fra både det store klatretræ til de forskellige mad sager, kattebakkebakker og hundelegetøj med mere, så er alt tænkt på. Væggene og gulvet i bygningen kan desuden indrettes som man selv vil have det ved hjælp af de dyretema-klistermærker, der følger med. Det var selvsagt et stort hit her!

Dyrehotel temaet henvender sig til børn fra 4 år og op og indeholder 5 forskellige legebokse til priser fra 99 kr. til 649 kr.
play3

1 kommentar

  • Anja

    Åh hvor ville det være skønt hvis der engang kom et arrangement i jylland :o)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GOD PÅSKE - JEG SKAL PÅ CRUISE!