FRA LEJLIGHED TIL HUS #2

RET NEMT MÅLTIDSKASSER: BARE GØR DET!

retnemt1

Reklame for RetNemt Måltidskasser 

En af de allerstørste udfordringer ved at være en børnefamilie er logistikken. Kort og godt. At få alle elementer til at spille i hverdagen og alle til at være glade. At nå alle de hverdagspraktiske gøremål, samtidig have tid til at være sammen og helst uden at nogen brænder ud undervejs. Især efter at vi har fået to børn, kan det godt være svært at nå det hele.

Der er mange faste ”bagkanter”; faste tidspunkter for, hvor skolebarn skal hentes, tidspunkter hvor aftensmad skal indtages, tidspunker hvor baby skal sove lur og puttes for natten, tidspunkt for putning af den store, etc. Det efterlader ikke altid vanvittig meget fleksibilitet til at ændre i opbygningen af døgnrytmen. Dertil kommer så de dage, hvor den store går til fritidsaktiviteter efter skole og hvor min mand eller jeg har eftermiddags- eller aftenarrangementer i forbindelse med vores arbejde.

Derfor er netop fleksibilitet og tid helt essentielle og meget værdifulde kodeord i vores hverdag. Det vægter for os højere end penge og materialle goder. Det er noget, vi vil gå rigtig langt for. For det er – kort fortalt – det der gør, at vi overlever i hverdagen og har det godt alt imens.

Derfor var jeg heller ikke sen til at svare ja, da jeg for noget tid siden blev tilbudt en kampagne for RetNemt måltidskasser. Vi har før benyttet os af lignende koncepter, men denne gang ser det tilmed ud til, at der er yderligere et niveau af fleksibilitet indlejret, hvilket blot er et stort plus i bogen.

Måltidskasser er rent ud sagt en gave fra guderne, når man er børnefamilie. Så enkelt kan det siges. Det er nemt, bekvemt, overskueligt, sundt og varieret. Det skærer en helt masse daglige irritationselementer fra; Vi slipper for at handle, for at finde på kreativ og god mad, det giver inspiration, det frigiver tid sammen med familien, og så er det tilmed sundt og nærende.

retnemt2

Fleksibilitet og valgfrihed

En af de ting, jeg især er begejstret for ved RetNemt Måltidskasser, er at man selv kan gå ind og vælge hvilke retter vi vil have på menuen. RetNemt foreslår nogle retter til dig baseret på dine ønsker/tidligere valg, men du kan frit selv vælge andre retter ud fra ugens 10-11 kategorier og retter (fx RetEksotisk, RetBørnevenlig, FiskeRet, MiddelhavsRet, RetSund osv.) Til eksempel kan I se næste uges madplan her og de forskellige kategorier. 

Man kan også ændre antallet af portioner fra dag til dag. Så hvis der eksempelvis kommer et par ekstra legekammerater på besøg, kan man bare gå ind og opgradere til flere personer, eller hvis nogle familiemedlemmer ikke er hjemme onsdag, så nedskalerer vi bare til for eksempel 2 personer. Det er så smart! Man vælger også selv hvilken ugedag, man modtager levering og så kan man også aktivt gå ind og redigere i udvalget og sammensætningen, så man undgår råvarer og ingredienser, som børnene (eller manden) ikke kan lide, ved at fravælge dem.

Jeg elsker at der er så stor en grad af fleksibilitet, for det er netop det, som en børnefamilie har brug for. Der er mange behov, mange faste rammer, mange fikspunkter, der skal tilgodeses og det gøres Ret Nemt (jaja, Phun intended) med den her løsning.

Vi sparer tid på besværlige og lange indkøbsseancer med overtrætte børn, vi undgår usunde fastfood løsninger, når tiden er knap, vi slipper for kedelige standardretter, som kører på repeat, fordi opfindsomheden er helt i bund og vi mindsker stress omkring aftensmaden. I stedet kan vi hygge os sammen inden og omkring maden og retterne er tilmed så nemme, at min store datter snildt kan være med i køkkenet, hvilket også er ret skønt for os alle. Alle de retter, jeg endnu har prøvet at lave, har taget under 30 min.  Det bliver altså næsten ikke nemmere.

retnemt3

En ekstra bonus ting ved RetNemt måltidskasserne er, at vi får god inspiration til nye, nemme retter. Vi har gemt alle opskrifterne og de skal helt klart laves igen. To af dem var SÅ lækre og helt lige så billige og nemme som en klassisk fortærsket traver som spagetti bolognese. Og hvor er det dog befriende, at have fået et sundt og lækkert alternativt til dén 😉

Særlig introrabat til jer – brug link og få 20% på de 2 første måltidskasser

Foruden at kunne teste konceptet selv, så har jeg fået lov at dele en rabatkode med jer, så I får 20% på de første 2 måltidskasser, I bestiller hos RetNemt. I finder det HER. 

I kan se de forskellige kategorier HER.

Okay, tænker du måske – ER der flere argumenter for at klikke sådan nogle smarte RetNemt måltidskasser hjem? Ja, det er der gudhjælpemig.

Vidste du for eksempel at op til 80 % af alle RetNemt Måltidskassers råvarer er økologiske? Det er da for optur. Derudover er størstedelen af deres råvarer lokale/af dansk oprindelse, det er tænkt over både friland, bæredygtighed og nøglehulsmærkning. Alle grønsager leveres friske hver morgen fra Grønttorvet, frisk fisk hver morgen fra Fiskehallen Tvilling, gårdkylling fra de Danske Familiegårde, tørvarer fra Urtekram osv. Det er simpelthen så rart og trygt at vide, at aftensmaden er både nem og hurtigt og kan klares med en baby på armen, samtidig med at jeg ved, at det er ordentlige råvarer og sundt og nærende mad. Det er jo for pokker det, der ellers er blandt de helt normale hverdagsudfordringer!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FRA LEJLIGHED TIL HUS #2