NÅR MAN SERVERER DEN RIGTIGT

20 % PÅ NYHEDER OG UDSALGSVARER PÅ BOOZT!

skaermbillede-2018-04-22-kl-01-53-31

1. Gul jakke fra Mini a Ture her // 2. Army jakke fra Mango her // 3. Røde sneaks fra Angulus her // 4. Popcorn T-shirt fra The New her // 5. Girl Power T-shirt fra The New her // 6. Sort tyl skørt fra Zadig & Voltaire her // 7. Glimmer tyl fra Marc Jacobs her // 8. Tylskørt med indbygget konfetti her // 9. Stribet kjole fra Popupshop her // Sweatshirt med bomber på fra Molo her 

Apropos mit forrige indlæg og min datters hang til tyl og kjoler, så er det gået op for mig, at faktisk ingen af børnene har noget forårstøj. De er nemlig begge vokset gevaldigt ud af tøjet fra forrige sæson og kan stort set intet af det passe. Da temperaturen lige pludselig steg i sidste uge, fik jeg derfor travlt med at trewle diverse webshops igennem efter gode brugbare forårsvarer. Især til den store af dem fandt jeg en masse på Boozt.

Og nu finder jeg netop ud af, at der er 20% rabat på både nyheder og udsalgsvarer på Boozt her i weekenden! Jeg har således fluks været i gang med at klikke løs. Jeg tænkte derfor at dele den med jer også. Her er et udvalg af mine personlige favoritter.

Se lige den popcorn t-shirt! Og den gule jakke… (fåes den til voksne, please)….eller tyl skørtet fra Billieblush, der har indbyttet konfetti!! Jubel…..

I kan få 20% rabat på både NYHEDER og UDSALG i ALLE kategorier (altså også voksen og sko, home, beauty) fra alle de gode brands som Mads Nørgaard, Ganni, Wood Wood, Angulus, Hummel, Molo og mange flere. Og jeg har puttet Elins fine Molo trøje med på collagen, som jeg for nyligt købte, for den er I mange, der har spurgt på.

I skal bruge Koden: WOW20

Gælder varer mærket med WOW20 i perioden lørdag klokken 16:00 til og med søndag klokken 23:59.

(Min. beløb: 899 kr.)

Happy shopping!

img_9559

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NÅR MAN SERVERER DEN RIGTIGT