KJOLER TIL SOMMERFEST

EN KNAP SÅ MORSOM WEEKEND

weekend

Nå, det har sørme været en “spændende” uge/weekend….hvor forrige uge og weekend var fuld af Firenze, bobler, det søde liv og masser af overskud, så har sagen lidt været en anden de sidste 7 dage her. Elliot startede allerede med i onsdags at være sløj og siden har vi holdt ham hjemme og nusset om ham, men han blev faktisk bare værre og værre for hver dag. Den første vagtlæge vi talte med, han sagde dog, at det bare var en virus og vi skulle bare vente på, at det gik over af sig selv…

wee3

Elliots forløb bølgede frem og tilbage, og flere gange har vi troet, at det var på retur. For så et par timer efter at konkludere, at det kom tilbage med fornyet styrke. Lørdag havde storesøster en legedate og det vurderede vi godt, vi kunne overholde, så jeg tog pigerne med ud i det nye X-jump på Amager, hvor vi var blevet inviteret ud, mens min mand tog sig af Elliot. (Det kan i øvrigt anbefales, hvis man er til den slags, det var rigtig sjovt). Da vi er hjemme igen, kan jeg godt se, at han er blevet værre. Han er udmattet og sløv og så skriger han ca. hvert ti min. Vi tænker, det kan være træthed og udmattelse, så vi putter den lille stakkel, efter knap 5 dages konstant sygdom bliver man jo virkelig træt. I løbet af natten bliver det dog tydeligt for os, at vi må ringe til nogen, når dagen begynder.

Da jeg får fat i 1813, kan hun høre ham tydeligt i baggrunden og det første hun siger er, at “sådan dér må han ikke lyde!…I skal køre til Herlev Hospital nu og du skal nok påregne indlæggelse”…..Resten af søndagen går med det og han får taget prøver og de kan se, at han ikke har nogen infektion eller andet, (de overvejede først om det kunne være en form for forgiftning, hvis nu han havde spist et eller andet random dumt, han ikke måtte, uden vi vidste det)…..men at han er ret dehydreret og har for lav væskebalance. Grundet alt det megen opkast. Så han ligger der og får væske og det kan vi heldigvis se hjælper på ham! Allerede efter fire timer med konstant væske tilføring hvert 5 min. kunne vi se en klar forbedring.

Storesøster sad sammen med ham i hospitalssengen og holdt ham i hans lille buttede hånd, mens hun kørte pizza slize ind med den anden – så sad de to dér og så Thomas Tog, mens Elliot langsomt blev mere og mere ‘vågen’/frisk. Altså, det var jo ikke det fedeste set up i verden, vel….men synet af de to – den måde, de søgte ind til hinanden…manner, mit hjerte smeltede lige en million gange!

wee4

Så ja. Action packed weekend. Vi har haft alt fra matchende veninde flet, hoppeland, bræksyge og hospitals indlæggelse. Livet med børn…….

Søndag aften lagde vi os til at sove med en nogenlunde god følelse i maven, men igen igen ventede der en virkelig slem nat, der blev trumfet af stakkels storesøster, der også begyndte at kaste op kl. 04.30…..Men i løbet af mandagen, faktisk ret hurtigt, blev hun helt frisk igen…ved ikke, om det kan være noget, hun har hevet til sig fra hospitalet…men hun var allerede ved frokosttid i gang med danse hip hop og spise frikadelle madder og Københavner stang (yndlings is), så hun var hurtigt på benene. Elliot er heldigvis meget bedre nu. Det går langsomt og det ER en voldsom omgang for sådan en lille størrelse. Og der går nok lidt tid, før han er tilbage på vante kræfter og med vanlig appetit. Men han er tilbage i sit eget humør og for pokker, hvor er det godt! Jeg ved ikke helt, om jeg tør tro det nu. Men jeg prøver…..Vi har ikke sovet mere end max sammenhængende tre timer siden i onsdags. Det er nok det mest hardcore forløb, vi hidtil har haft i alle de 7 år, vi har haft børn.

Så nu laver jeg mig en meget meget stor kop kaffe og går ind og kysser på min baby!

weekend2

 

3 kommentarer

 • Tina

  Det gør ondt at læse, vi kan jo ikke lide når vores børn bliver ramt så hårdt, så går alle alarmklokker i gang.
  Pas på jer og god bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Puha, sikke en oplevelse – får helt ondt i mit mor hjerte!
  Rigtig god bedring med ham ❤️Og tak for en skøn blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Æv for en weekend, men godt det går bedre og krydser finger for det bliver ved sådan

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

KJOLER TIL SOMMERFEST