VIND RET NEMT MÅLTIDSKASSER I TRE UGER

HVERDAGSGLIMT

hverdag3

Hverdagsglimt fra en ikke helt almindelig uge. Torsdag pakkede vi kufferten og afleverede børnene oppe hos farmor og farfar og gik tidligt i seng, da vækkeuret ringede kl. 05.00 fredag. Vi tog mod Firenze, hvor vi skulle til bryllup og selvom vi godt kunne læse ud fra invitationen, at der var lagt i kakkelovnen til et brag af en bryllupsfest, så var vi alligevel intetanende om, hvor vildt et set-up, der ventede….

hverdag5

Alle mine spinkle håb for hvordan sådan en fri-weekend i Firenze med min mand og gode mennesker, helt uden børn, den kunne se ud, de blev til fulde indfriet. Jeg havde en hel del ønsker for fredagen, inden vi skulle til første middag med bryllups-crewet, og de lød på kold hvidvin i solen, tilfældig slentren rundt i Firenzes gamle gader, italiensk is og sol i ansigtet så meget som muligt. Det var en helt perfekt fredag, der endte i en del flasker vin på toppen af Firenze og en svag buzz på vej til middag. At dømme ud fra skarpheden på billedet nedenunder her, så var min hus-fotograf muligvis også lidt snaldret? 😉

hverdag4

Firenze er jo den vildeste by! Det er efterhånden virkelig mange år siden, jeg sidst var der, men for pokker, hvor var den ene lille bette weekend slet ikke nok. Jeg kunne gå rundt og glo på gamle historiske monumenter dér i dagevis. At det tilmed var 23 grader og tre dage kun med fokus på egne behov, gjorde kun alting endnu mere fantastisk. Jeg glemte overraskende hurtigt den rolle, jeg i hverdagens skuespil har som terrorist forhandler og tween-tjener.

Lørdagen blev selve brylluppet afholdt på et gammelt renæssance palæ, med tilhørende eminent udsigt ud over hele byen. Alting spillede, også op til flere live bands og musikere undervejs, boblerne flød og rammerne var så spektakulære, at man følte sig hensat til en anden verden. Jeg mener; selveste Dante har simpelthen været og boet på dette palæ, hvor jeg svang mine små fede fødder over dansegulvet i en tvivlsom hip hop senere på aftenen. Det har jeg det egentlig ret vildt over. Det var så gennemført det hele, rå romantik, renæssance og fuld skrue på alt lækkert i denne verden.

hverdag7

Poolen var mest til pynt og det var jeg vel egentlig også? 😉 I hvert fald kendte jeg slet ikke brudeparret inden, det er nemlig en af min mands arbejdskontakter, men vi rejste med et hold, der viste sig at være helt i top og jeg hyggede mig gevaldigt. Jeg nød virkelig sådan en lille fri weekend og kunne jeg helt egoistisk ønske mig alt i verden, så ønskede jeg mig nok endnu sådan en lille tur i fødselsdagsgave om en måned….

Jeg gad virkelig godt opleve mere af den by. Bare mig og min søde mand. Fy for pokker, hvor har det været en rar og god weekend. Når det er sagt, så var det saftsusemig også dejligt at komme hjem til de to små kanaljer igen. Det er jo verdens mest skizofrene følelse at rejse lidt væk fra sine børn: Det ene øjeblik JUHHH-fucking-HUUUUUUU, I´m freeeeee…………barnlig begejstring over muligheden for at spise, drikke og sove uforstyrret og kunne gå på wc uden publikum. Det næste øjeblik; Aaaavvvv min mave, åhh, hvordan mon det går, sender de ikke flere billeder, hvorfor gør jeg det her, mon de klarer den, mon jeg gør? Så forstyrret.

hverdag2

Begge børn var dog ganske uimponeret, da vi blev genforenet. De havde hygget sig bravt hos farmor og farfar, været på Den Blå Planet, leget med yndlingshunden, rippet H&M´s glitter afdeling sammen, spist pandekager til morgenmad og i det hele taget fået fyldt godt op på sukkerdepoterne. Dejligt og nok især fordi, vi altså var ret matte i sokkerne, da vi kom hjem.

Alt den kolde hvidvin i solen, alle de Aperol Spritz og alle de bobler tager altså lidt på kræfterne, skulle jeg hilse og sige 😉 Jeg var derfor godt forberedt på, at min mandag ville blive liiiiiidt tung. Derfor tog jeg også en hurtig og rar beslutning. Jeg lukkede computeren efter lidt tids erkendelse af, at jeg intet konstruktivt alligevel kunne foretage mig, og så lagde jeg mig på terrassen i et hjørne med læ og nød forårssolen med en god bog og lidt stærk kaffe. Det gør jeg alt for sjældent. Det skal jeg helt klart blive bedre til. Både det dér med at læse bøger – og det dér med at lukke computeren ned.

hverdag1

Og ikke nok med at jeg kom hjem til to glade børn fulde af oplevelser og højt humør, så kom jeg også hjem til et arsenal af pakker. Det er lidt skørt, for jeg har simpelthen fået hele tre nye lamper på to dage! Og nej, jeg køber altså ikke tre lamper om ugen. Den ene har været undervejs siden november og det er således helt tilfældigt, at de alle sammen lander her på matriklen helt samtidigt. Men ikke desto mindre: jeg glæder mig til at vise de to andre, som jeg stadigt ikke har fået pakket ud, men denne her lækre mørkegrønne Flowerpot, der matcher mit grønne marmorbord fra min mormor og vores PleaseWaittobeSeated lampe, som I kan ane i baggrunden, den er da bare helt perfekt, synes I ikke?

Så ja, alt i alt en RET så rar uge, det har været. Fuld af lutter gode ting. Herunder særligt masser af forårssol. Og is. Ret meget is, faktisk. Vigtigt.

4 kommentarer

 • Maria / Mamamaruska

  Det ser helt eventyrligt ud, og lyder som et waubryllup.
  Dejlige glimt, og hvor så du smuk ud <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tak søde Maria, det var det virkelig også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Hvad hedder den der potte/vase med træ i? Og ved du hvor de fås? Mega fin!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Hvad hedder den der potte/vase-sag på det sidste billede? Mega fin!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VIND RET NEMT MÅLTIDSKASSER I TRE UGER