ANDEN GANG - FRA ET TIL TO BØRN

KJOLER TIL SOMMERFEST

kjolertilsommerfest

Det virker som om foråret er på vej, sådan ægte. Og tilmed, så er jeg altså i skrivende stund på vej til bryllup i Firenze. Derfor har jeg den sidste tid kigget en del på sommerkjoler, især dem af den mere festlige slags. Jeg endte med at klikke nummer 3 hjem, den er nu pakket i kufferten, men jeg er sådan set ret lun på dem alle sammen. Valget faldt næsten udelukkende på den, fordi den passer bedst til den taske og de sko, jeg havde forestille mig, jeg skulle have på 😉 Jeg har tusinde argumenter klar for, hvorfor jeg også bør eje de andre…..vil I høre dem? Godt så.

1. Verdens pæneste kjole fra Nue Notes, som jeg SKAL eje. Den går jo til alt fra hverdag til fest. Jeg kan bruge den med grove støvler nu, sneakers senere og sandaler til sommer. Jeg elsker sløjfen. Den er perfekt. Men lige nu udsolgt i næsten alle størrelser, æv. Må holde vågent øje….

2. Virkelig flot og enkel kjole, der stensikkert ville gå hen og blive en garderobe klassiker. Som det sikkert ses af collagen her, så elsker jeg trompet ærmer. Og til det helt enkle snit her, der gør det jo hele forskellen. Den er på mange måder den perfekte LBD. Jeg kan også virkelig godt lide længden. Den er fra Ralph Lauren og lige nu nedsat i den marine blå version lige her. 

3. Den jeg endte med at klikke hjem. Jeg elsker det hele. Blomsterprint, stoffet med den shiny silke overflade, faconen og ærmerne ikke mindst og den lille sorte sløjfe. Den er ret anvendelig, til trods for at der sker meget. Det kan jeg godt lide. Den er festlig, men ikke over the top, og så kan man danse i den. Vigtigt 😉 Den er fra Ganni og på udsalg lige her. 

4. Samme kjole som forgående, bare med prikket stof. Det er jo SÅÅÅ pænt! Eneste årsag til, at det ikke blev den her, det er at jeg lige har købt en anden blå og hvid prikket kjole og at den taske, jeg gerne vil bruge til kjolen til bryllup også er prikket. Ellers var det blevet den. Find den her. 

5. Den er virkelig fin, den her kjole og ekstremt god pris tilmed! Den er lidt drømmende og feminin og så ligner den rigtig meget den kjole, jeg har på her, og som I var rigtig mange, der spurgte ind til og var interesserede i, så derfor ville jeg lige tippe jer om denne. Jeg elsker seriøst den her kjole facon. Den er så klædelig.

6. Jeg ved simpelthen ikke, hvorfor jeg elsker næsten alt fra MSGM, men det gør jeg. Jeg falder altid for det. Måske fordi det er finurligt og lækkert, feminint og modigt og altid med en snert af humor. Jeg kan virkelig godt lide deres ting. Den her kjole er bare så skøn og personlig og fuld af lækre detaljer, uden at den bliver alt for “gøgler” agtig. Printet er så fint og fjer-detaljen lige i skabet. Normalt er en af forklaringerne på, hvorfor jeg ikke ejer mere fra MSGM, at det er for dyrt simpelthen. Men lige nu kan man faktisk spare hele 3600,- på den her kjole. Det er da til at have med at gøre! Måske skulle man…..?

 

Kom så sommer!! Vi skal danse. Og drikke kold rosé……jeg har kjolen klar. Hvad med jer?

1 kommentar

  • OMG – sikre nogle fine kjoler, men jeg er især forelsket i nummer nr. 2. Suk, den er smuk! Desværre kan jeg ikke lige finde på en undskyldning for at investere i den!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ANDEN GANG - FRA ET TIL TO BØRN