EN KNAP SÅ MORSOM WEEKEND

FOR MEGET AF DET GODE

envi

Tern og prikker på én og samme tid? Tjaae, hvorfor egentlig ikke? Jeg gjorde i hvert fald forsøget forleden. Det kan godt tænkes, at det måske er lige lovlig meget mønster miks i en omgang, men jeg følte altså for det, og sådan blev det. Uanset hvor knaldet det nu end måtte virke….

Kjolen er I rigtig mange, der har spurgt på, efter jeg havde den på på cruise for en måned siden, men jeg fik aldrig svaret jer inde på stories. Den er fra Envii og ikke ret dyr faktisk. I kan finde den her. Og den er så pæn. Synes jeg altså i al beskedenhed. Den er super anvendelig og jeg bruger den allerede rigtig meget. Jeg har en str. 38 – og en 36 var blevet for stram på mine arme, skønt den jo i resten af modellen er meget loose.

Jakken har jeg købt vintage i en genbrugsbutik til en yderst god pris – og den er jeg knusforelsket i. Den er sådan en god og glad blanding af mormor-møder-modenørd, fordi den har de små tern og markerede lommer og sit korte klassiske snit. Især sammen med mine solbriller fra Le Specs, der jo er lidt skøre, bliver den ret cool, synes jeg.

envi2

Jeg elsker genbrugsfund. I gamle dage brugte jeg rigtig lang tid på loppemarkeder, i genbrugsbutikker, på dba.dk og den slags, men jeg synes nok tiden er lidt knap til den slags lige nu. Men der er ikke noget, jeg elsker, som at finde gammelt guld. Jeg har været i stort set samtlige af byens udvalg – og i udkanten af København, tror jeg, for det var virkelig noget, jeg dyrkede i gamle dage. Jeg har gjort nogle virkelig vilde fund gennem årene. Efterhånden er det dog blevet sværere og sværere, fordi det er blevet mere og mere trendy med vintage. Så nu kræver det, at man tager til udkants områderne – men her er der så også stadigt virkelig meget godt at finde. Nå, det var en sidenote. Jeg er glad for min ternede farmor jakke. Punktum. Den kostede mig btw 45,-

Til maj skal jeg på Gentofte Loppemarked. Det var jeg også for tre år siden, med ret stor succes. Så det glæder jeg mig mægtig meget til. Jeg må i gang med at rydde ud i gemmerne, så jeg kan få solgt ud og gøre plads til lidt nyt 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EN KNAP SÅ MORSOM WEEKEND