NY FRYNSE PUF FRA BLOOMINGVILLE

PÅ CRUISE MED SYMPHONY OF THE SEAS

cruise1cruise2

I samarbejde med Royal Caribbean

Jeg har glædet mig meget til at fortælle om vores cruise. I er mange, der har fulgt med på stories og Instagram og det regnede jeg egentlig også med, så derfor lavede jeg en masse stories om bord, så I på den måde kunne få en relativt autentisk 1:1 oplevelse af, hvordan sådan en oplevelse er.

Jeg var inviteret på pressetur af Royal Caribbean og var af sted sammen med en masse andet presse og en del andre influencere, alle sammen fra forskellige lande. Og så søde Michala. Og netop Michalas ’dækning’, da hun sidste gang var af sted, fik mig til at lade jer følge med på stories. For det synes jeg selv var super fedt, da hun gjorde det forrige gang.

Hvis I vil se mere, så har jeg gemt (ikke dem alle, for der var simpelthen for mange) en god del stories på min Instagram under Highlights i den kategori, der hedder Travel.

Vi fløj til Malaga og sejlede derfra ud 2 dage på havet og landede i Barcelona.

img_7655

Hvad er sådan et cruise egentlig? Hvad kan det?

Jeg var selv af sted for første gang for tre år siden, dengang som journalist, og nu har jeg så prøvet det igen. Begge gange på det største af skibene, Verdens største krydstogtskib. Denne gang på det helt nye Symphony of the Seas. Og begge gange har jeg været ovenud begejstret og meget positivt overrasket.

Jeg tror, der findes mange fordomme om cruise og indrømmer gerne, at jeg nok også selv havde dem – indtil jeg altså prøvede det. Cruise er for alle typer. Det rummer så mange forskelligartede muligheder for at sammensætte opholdet, som man selv ønsker, så jeg vil klart anbefale, at man prøver at ignorere gamle myter om, at det er en bestemt slags mennesker, der tager på cruise.

Det cruise, vi var af sted på denne gang var en ren pressetur, hvilket betød at vi sejlede lidt kortere, end man normalt ellers vil gøre og at jeg jo selvsagt ikke kan sige noget generelt om typer om bord; andet end at vi alle var presse……
Men da jeg var af sted for 3 år siden, der var det på en ’almindelig’ sejlads og her var der alle salgs. Børn, unge, voksne, gamle. Dem, der var fint klædt på – og dem, der foretrak shorts og t-shirt. Det er en ferieform som alle mulige andre. Med samme variationer og diversitet. Bare lige for at få dén myte aflivet 😉

cruise4

Man kan måske godt sige, at det er lidt som en all-inclusive ferie, fordi alt jo er med i prisen, når først man er om bord. Men niveauet er nu en del højere end det charter, jeg ellers kommer i tanke om, når man siger all-inclusive. Et slags flydende hotel – hvor dit hotelværelse hver dag, når du vågner, har fået ny adresse. Ny smuk udsigt, ny spændende location. Uden at du skal pakke ned eller pakke ud eller i øvrigt foretage dig noget. Det er bekvemt, praktisk, meget varieret og stærkt vanedannende! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at gøre det med børn. Netop af førnævnte årsager.

Man får en god kombination af sol, badeferie, storbyferie (skibet holder normalt ind ved diverse byer undervejs, det gjorde pressesejladsen dog ikke) og oplevelsesferie i ét. Skibet har foruden masser af pools, boblebad, soldæk og den slags, en rutsjebane over 10 dæk, to vand rutsjebaner, børnelegeland, surf simulator, Zipline, klatrevæg, skøjtebane, fitnesscenter, spa og meget mere.

Ja, der er sågar en hel miniudgave af Central Park. Her har de simpelthen skabt et udendørs miljø med åbne pladser, frodige planter, gangstier, ude servering, butikker, kunstgalleri mm. Og det er nok ret symptomatisk for min oplevelse af krydstogt med Royal Caribbean; der er tænkt over ALT. Det hele er gennemført. Det er svært, at sætte en finger på noget som helst.

Det hele føles meget trygt og gennemtænkt, der er en god og personlig service om bord, de har helt styr på navne mm. og man føler sig aldrig rigtig ’lost’. Samtidig behøver man ikke tage kontakt eller blive ’holdt i hånden’, man kan frit bevæge sig rundt og planlægge sin dag som man selv ønsker og kan sagtens gå sine egne veje, uden at tage del i en masse, hvis man ikke ønsker det.

cruise3img_8298

Michala og jeg lå både ved poolen og nød solen, nu den mulighed endelig var der, (det var mellem 19 og 22 grader), vi var på jazz club, vi var forbi et af de mange shows, til presse briefing i dialog med kaptajnen den ene morgen (hvor vi blandt andet blev meget klogere på alle de tiltag, som Royal Caribbean har, hvor man tilsigter en mere grøn og miljøvenlig profil, virkelig interessant), på Bionic Bar, som er et nyt tiltag, hvor det er en robot, der mikser din drink, som du selv sammensætter forinden, vi var på cooking class, hvor vi lavede vores egen lækre frokost, efter kyndig vejledning fra en af skibets dygtige kokke, i vand-rutsjebanerne, oppe og se den nye imponerende og helt vilde Ultimate Family Suite og så afprøvede vi naturligvis flere af resturanterne.

cruise0

Vi ville også have været i Ziplinen, altså en svævebane over skibet, men vi nåede det ikke. Vi var også forbi og høre om massage, men kunne ikke få det til at passe med tiderne, da vi også var booket ind til noget presse middag og pre-dinner drinks samtidigt.

Så ja. Som I kan høre, er der masser at lave. Vi fik både oplevet en masse, grint en masse – og slappet helt af og læst bog ved poolen. Det synes jeg er en ret perfekt kombination.

cruise6

Ud over at Symphony of the Seas er verdens største krydstogtskib, så var der et par nye tiltag på dette skib, som ikke findes på de andre lidt mindre skibe. Eksempelvis en meget stor rutsjebane, Ultimate Abyss, der strækker sig over 10 etager/dæk, og er den højeste rutsjebane, der findes til søs, Broadway musicalen Hairspray, der spiller på den store teater scene hver aften, og de virkelig vilde Ultimate Family Suites. Har man masser af penge og søger den ultimative cruise oplevelse, så kan man tilkøbe en suite – og deres Family Suite var virkelig fantastisk. Ganske overdrevet og nok aldrig noget, vi kommer i nærheden af, men wow, den var vild! Med sin helt egen indre rutsjebane – bare fordi. I kan se den på mine stories. For nyligt var den blevet lejet ud i deres højsæson på et cruise fra Miami til den nette sum af 88.000 – dollars! G.i.s.p. Men nu kan jeg da sige, jeg har været i den. Og rørt ved sofaen. Men det er nok også det tætteste, jeg kommer…..

cruise8

Ultimate Family Suite. I mit næste liv….der var indendørs rustjebane, playstation area, en hel væg lavet af byggeklodser, egen kæmpe balkon med boblebad og klatrevæg, bordtennisbord, poolbord og meget mere…..ultimativ luksus for den ultra kræsen børnefamilie, må man sige. 

 

Noget af det, jeg personligt synes, er det allerbedste og mest fantastiske ved at være på cruise, det er at man helt og aldeles glemmer tid og sted. Man har himlen lige ovenover, havet hele vejen rundt om, lyden af bølgebrus og masser af afslapning i trygge rammer. Det er lidt som at være i en anden verden. Og det er vel egentlig det, gode ferier gør ved en? Får én til at glemme tid og sted, nyde nuet og bare være? Det er jeg virkelig fan af. Nu hvor jeg har prøvet det to gange, kan jeg sige, at det har været tilfældet for mig begge gange. Jeg synes det giver noget helt særligt, at man er midt på havet og omringet af vand.

Er der nogle af jer, der har været på cruise?

Hvis i selv overvejer cruise, så har jeg fået lov helt specielt at give jer en rabatkode på 10%
Booking periode:  27. marts – 30. april 2018

Den kan ikke bruges online eller hos rejsebureauer. I skal ringe på 33 12 76 00 og huske at oplyse koden Symphony influencer.

I kan se mere om de forskellige skibe og cruises inklusiv priser lige her. 

 

Reklame, da jeg var inviteret på presserejse af Royal Caribbean.

cruise9

Her kan I se ziplinen hen over skibets midte, hvor man kan køre svævebane hen over det hele. Og så en af de famøse vand rutsjebaner. Dem fik vi heldigvis prøvet! Det er ret sjovt at hænge der i røret hen over det hele og se ud over havet alt imens……

 

1 kommentar

  • Catharina

    Vi var afsted med Harmoney of The seas for 1,5 år siden. Det var virkelig en oplevelse – på alle tænkelige måder. Vores søn var 2,5 år, så turen forløb ret meget efter ham. Vi fik ikke det ultimative ud af det, selvom det bestemt var en god tur og en stor oplevelse.
    Vi vil gerne afsted igen – men gerne sammen med andre som også har børn, eller bedsteforældre som kan passe børnene 😉

    Vil anbefale alle at prøve et cruise – det er virkelig en fed måde at rejse på.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NY FRYNSE PUF FRA BLOOMINGVILLE