KJOLER TIL SOMMERFEST

PLAYMOBIL TIL STORE OG SMÅ + EN LÆKKER RABATKODE

playmobilpolice1Reklame

I er flere, der spørger ind til Playmobil legetøjet, når jeg har haft vist det på Instagram og naturligvis her på bloggen – og indtil nu, der har det altså alene været storesøster, der leger med det. Men jo – der er faktisk også masser af Playmobil til de helt små, og vi har netop modtaget vores første serie til lillebror, nemlig fra serien 1.2.3, som den hedder, der er lavet til små børn i alderen fra ca. 1 ½ til 3 år, deraf navnet.

Playmobil 1.2.3 serien anbefales allerede fra 18 måneders alderen og er CE-mærket og lavet af plast helt uden phthalater. Æskerne indeholder IKKE små farlige dele, som børnene kan komme til at sluge, men kun legetøj i store stykker. Og det er et ret stort hit herhjemme, for naturligvis har lillebror for længst opdaget, at der er noget af storesøsters legetøj, der optager hende meget – men som han ikke må lege med, simpelthen fordi mange dele jo er alt for små og nogle han kan få galt i halsen.

Playmobil 1.2.3 legetøjet er let at skille ad og samle igen, for de små nuttede barnehænder og Elliot, der lige nu er 17 måneder fungerer det helt optimalt. Han har leget meget med det allerede og skønt det er på et meget intuitivt niveau, der ikke rummer store nuancer, så bringer det tydeligvis glæde og legesyge frem. Han går til det meget basalt – han er meget optaget af at putte ting i noget – tage det op og ud. Putte det ind igen. Osv. I en uendelig lang gentagelse. Og så elsker han ALT, der har hjul. ALT. Herhjemme, der vælter han til eksempel støvsugeren, hvis den står fremme, så han kan komme til hjulene og dreje på dem. Det har han tilsyneladende stor morskab ud af.

playmobilpolice2

Derfor er han især begejstret for den fine take along Police Station, som jeg også forudser, bliver et hit til sommer, hvor vi kan have den med både på stranden og i sommerhuset, fordi det hele nemt kan samles og tages med. Den er super smart til netop det. Men for nu, der er det altså især helikopteren og den lille politi motorcykel, der bringer jubelhyl frem herhjemme, haha. Det er så sjovt at se. Ved simpelthen ikke, hvad der er, men alle slags køretøjer/transportmidler er bare kæmpe HIT 😉

playmobilpolice3

Derudover har han fået en zoologisk have, som han især er glad for at kigge på dyrene fra. Men sjovt nok, så har storesøster på 7 år altså næsten overtaget zoologisk have. Hun samler ofte alle sine Playmobil sæt og så laver hun hele byer eller universer, hvor alle temaer indgår på forskellig vis og hun har faktisk været ret glad for den lille zoologisk have, selvom den jo egentlig er tænkt til meget mindre børn. Elliot har indtil videre ikke indgivet de store protester, så længe ingen rører ved hans køretøjer eller helikopteren – så bliver han helt hysterisk! 😉

Men det gode ved netop dét er, at de to faktisk nu kan lege sammen. For jeg havde nok troet, at 1.2.3 serien simpelthen var for kedelig for Elin, men det virker slet ikke sådan. Så netop med zoologisk have sættet, der sidder de nu sammen og leger – som man nu kan det med en 17 måneder gammel kanalje, der stadig er temmelig uforudsigelig i sin gøren. Men det er faktisk et ret stort plus, synes jeg. At de nu har noget fælles legetøj, de kan mødes om.

playmobilpolice5

Playmobil 1.2.3 æskerne kan kendes på at de er gule udenpå og legetøjet indeni har ofte gule, røde og hvide basisfarver, som er lette at kigge på for barnets øjne. På 1.2.3 serien ligger priserne fra 44 kr. til 314 kr. I kan se dem alle lige her. 

Begge serier var også til stede på playdaten, som vi var på i sidste måned og her kunne jeg også se, at rigtig mange børn søgte dem og legede med dem. Umiddelbart virker de simple og ikke ret avancerede, men de kan altså noget. For børnene søger dem.

Personligt så tror jeg, at det er noget af det, der er Playmobils store force; de er rigtig gode til at afspejle den verden, børnene kender. Playmobil inspirerer børnene til at fortælle historier og opbygge universer og det er – i hvert fald herhjemme – et kæmpe stort hit.

Og lige nu har jeg fået lov at dele en rabatkode med jer, hvis I også tænker, det kunne være noget for jeres børn!!
I kan bruge koden: DKB8A3 indtil 24. april og så får I 15% på Playmobil.dk 

playmobilpolice6

Som nævnt før, var det alle de nye temaer, der var med på playdaten, nemlig pet hotel, dwarfs, SWAT og 1.2.3., I kan læse nærmere om de enkelte serier her.

Jeg synes det var ret sjovt at se, hvor mange der var mødt op og hvordan børnene legede med alt det Playmobil, der var stillet frem. Det fede ved børn og deres leg er jo, at man lynhurtigt kan se, om noget virker, særligt til et event som her, hvor de bare kaster sig over legen med det samme og helt umiddelbart, uden nogle forventninger eller forudbestemt agenda. Og det var netop børn i alle aldre, der deltog, så præcis som herhjemme, hvor der er stor aldersspredning, så det ud til, at Playmobil fungerer på mange forskellige alderstrin. Det betyder samtidig også, at legetøjet holder i mange år, hvilket også er min egen personlige erfaring. Vi har, som jeg har nævnt herinde tidligere, selv haft Playmobil, der er gået i arv generationer, både min mand og jeg. Og det er da helt ærligt det største kvalitets stempel, man kan få, ikke?

 

Lavet i samarbejde med Playmobil, da vi i år er stolte Playmobil ambassadører. 

playmobilpolice4

Et meget godt bevis på, HVOR glad vores datter er for Playmobil, haha. Hun leger ikke bare med det en enkelt gang og så videre til noget andet. Hun opstiller hele universer og så vender hun tilbage igen og igen. Og hun leger med det hele tiden så. Her fx både få sekunder efter, hun er kommet ud af badet, hvor legen fluks genoptages og da vi skulle ud og gå tur ved stranden oppe i sommerhuset (hvor vi naturligvis havde alt Playmobil med op!), så synes hun, vi andre var for lang tid om at komme i tøjet – hvorfor hun øjeblikketligt satte sig igen, iklædt flyverdragt og elefanthue med pejsen buldrende i baggrunden, men det var altså ingen hindring, haha……

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

KJOLER TIL SOMMERFEST