LEG MED PLAYMOBIL I OG OMKRING KØBENHAVN

BOLIGDRØMME: MØRKEGRØN, NATUR OG PALE PINK

palepinkgreen

1. Flowerpot Verner Panton bordlampe her // 2. Sengetæppe i silke og bomuld her // 3. Sofa i natur rattan fra Bloomingville her // 4. Stor vase fra Ellos her // 5. Artprint fra Berit Mogensen for Stilleben her // 6. Gubi mategot knage her // 7. Bord med to grønne nuancer fra Ellos her // 8. Gubi beetle lounge chair her // 9. Gulvtæppe fra Ellos her 

Selvom vi mestendels har opholdt os udenfor den sidste uge, idet vejret jo har været helt eminent herhjemme, så drømmer jeg altså stadigt om nye tilføjelser til indenfor. Jeg har ret mange planer og ideer for vores stue og spisestue, faktisk så mange, at det sikkert kun er halvdelen, der reelt bliver til noget. Men jeg er lidt træt af det nuværende look og drømmer altså om at rykke rundt og skifte ud. Jeg har ikke fundet den komplette formel endnu, den store forkromede løsning lader med andre ord stadigt vente på sig, men jeg leger videre med alle mine ideer og drømme. Det må man jo heldigvis gerne – og det er endda helt gratis 😉 I hvert fald indtil det ikke er, host host.

Først og fremmest skal vi have en ny sofa, det ufravigeligt. Vores nuværende er alt for lille til os. Dernæst vil jeg gerne have malet – og skiftet lidt ud rundt omkring. Jeg har stadig til gode at finde den perfekte sofa til os, som både opfylder vores krav og behov til mål og udseende – og som samtidigt er indenfor budgettet. OG som er kompatibel med 1,5 år gammel konstant fedtet krudtugle…..ikke at forglemme. Men indtil da, så drømmer jeg mest om farver. Flaskegrøn, jordfarver, naturflet, pale pink, sart rosa, kobber og den slags. Uff, det er pænt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LEG MED PLAYMOBIL I OG OMKRING KØBENHAVN