10 FORBUDTE TANKER OM PARFORHOLDET EFTER BØRN

ET LILLE TIP: MIN SANDRO BLUSE…

sandro1

Jeg ved godt, det lige nu er gennemført sommervejr og at man måske ikke kigger allermest på trøjer lige disse dage, men hver gang jeg har postet billeder med min Sandro bluse her og på Instagram, er I en del, der har spurgt på den. Jeg købte den i starten af året, da jeg var i London med denne dame og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Jeg bruger den faktisk også nu, da den ikke er mega tyk og da den også er ret god til eksempel shorts og nederdel.

Jeg kan godt lide, at den er så enkel og grafisk og alligevel lidt anderledes. Den minder mig lidt om et klon af Pjerrot og superman. En god ting i min verden 😉 Finurlig, humoristisk og med lidt skjulte superkræfter. Jeg købte den som sagt i London på udsalg og har endnu ikke fundet den online, så jeg har kunnet linke til jer. Men men men…..nu har jeg netop set at fabelagtige Baum und Pferdgarten i deres nye kollektion har to smukke trøjer, der faktisk minder rigtig meget om den.

sandro2

For helt ærligt, prøv lige at se her. De ligner da ret godt, ikke? Og er i øvrigt mega pæne, hvis du spørger mig. Og faktisk også fint anvendelige nu allerede. Jeg synes især den første er mægtig fin:

baum

I finder den første med bar skulder lige her. Og cardiganen med den smukke flæse finder I lige her. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

10 FORBUDTE TANKER OM PARFORHOLDET EFTER BØRN