MINE TO

LEG MED PLAYMOBIL I OG OMKRING KØBENHAVN

playbib1

Reklame

I er ofte mange, der spørger ind til Playmobil og nu har de faktisk indgået et samarbejde med forskellige steder i og omkring København, som jeg tænkte, jeg vil dele med jer. I var så mange, der elskede, da de holdt Playdate, så måske dette også kunne være en god info, hvis I alligevel er ude på cafe eller på biblioteket med børnene.

Playmobil har nemlig sendt legetøj ud til udvalgte steder i København og omegn, hvor børnene så kvit og frit kan komme og lege med det. Det er både genialt på cafe, når tålmodigheden sættes lidt på prøve, men også på biblioteket, hvor vi eksempelvis kommer meget. Vores store piger elsker at være der, hun går rundt og hygger og finder bøger og sætter sig og kigger og læser i dem. Men lillebror har måske liiiidt svært ved at være ordentligt beskæftiget imens – og her er Playmobil jo en sikker redning.

Vi har derfor været på Gentofte bibliotek og afprøve konceptet. Det blev god kendt 😉

 

playbib3

Følgende steder har indtil videre Playmobil 1-2-3 serie ude til fri afbenyttelse:

Café Sweet Surender på Vesterbro

Laundromat på Frederiksberg

Laundromat på Østerbro

Og så Gentofte Hovedbibliotek, som vi besøger her og som i øvrigt, foruden deres udlån af Playmobil, har verdens bedste børneafdeling. Det synes jeg virkelig. Der er så hyggeligt og ofte en masse tiltag. Vi er i hvert fald vilde med at komme der. Og hvis man alligevel er på biblioteket, så kan man jo gå en tur ned til vandet bagefter.

Det er lige nu 1-2-3 serierne, som er til de lidt mindre børn fra 1,5 år, der er ude til udlån og afbenyttelse, men som jeg allerede har skrevet om før, så er storesøster mindst lige så glad for dem, så jeg tror sagtens, man kan tage lidt større børn med også 😉

playbib2

Jeg synes i hvert tilfælde at det er et ret fint tiltag, så hvis man alligevel er ude og føjte og enten skal på cafe med ungerne eller har behov for en bibliotekstur, så kan man jo lige så godt kombinere det med lidt leg og hygge. Så er alle glade og roen velbevaret, ikke?

Hvis i er nysgerrige på 1-2-3 serierne, kan mere ses, lige her.

playbib4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MINE TO