LIVET MED HUS OG HAVE

PLAYMOBIL SUMMER VILLA

summerhouse_play_1

INDEHOLDER REKLAME

Vi har for nyligt fået den seneste nye serie hjem til test fra Playmobil – Summer Villa – og den er et kæmpe hit. Se lige, hvor sjovt det er, at den skønne sommer villa, næsten til punkt og prikke ligner dén, vi selv var på ferie i sidste år i Sydfrankrig – og som vi drage mod igen om små 10 dage! Er det ikke herligt? Elin synes selvfølgeligt, at det er smadder sjovt, at Playmobil har lavet en 1:1 kopi af hendes sommer residens 😉

Vi overvejer seriøst at tage hele Playmobil serien med til Frankrig. Både fordi hun leger mega meget med den og der er så mange timers leg i den – fordi vi skal bo privat, så er der masser af plads hertil – og hvor sjovt kunne det ikke lige være, at stille det hele op foran selve huset – det ligner seriøst utroligt meget. Lige fra de blå skodder på vinduerne, til den lille balkon til selve farven på huset og planten, der snor sig op af muren. Det er da sjovt!

summerhouse_play_8

Selve temaet består af Sommer Villaen, som I kan se nærmere på her, af et strand-sæt, som I kan se her og en isvogn, en legeplads, en stor feriebil fuld af kufferter her og en swimmingpool. Det er så hyggeligt, at alle tingene er så detaljeorienterede, de minder om vores egen virkelighed, kan man sige og derfor bliver det meget relaterbart for Elin. Poolen har til eksempel også en bruser, hvor man kan skylle sig inden, der er en lille oppustelig bademadras, der er en lille kuglegrill til huset og der er små puder i sengen og glas og tallerkner til bordet.

Det er nok især dette, altså de mange små detaljer og ekstra ting og tilbehør, der giver så mange timers leg. For det er især i skabelses-processen, at hun giver sig helt hen. Hun kan bruge timer på at sætte det hele op og skabe små universer og jeg kan se, at det samme udspiller sig, når hun har lege kammerater på besøg.

summerhouse_play_5img_0964

Der er sågar også en vandcykel til temaet. Og generelt, så er det alle de ting, der involverer vand, som er særligt seje, syntes hun. Både akvariet, som hun har haft længe og så det faktum, at man kan fylde vand i swimmingpoolen og de kan gå i brusebad og selvom vandcyklen ikke kan være i poolen, så tager vi bare en stor skål og hælder vand i og så indgår det fint i legen.

Vi plejer at ligge en voksdug under bordet, fordi det er uundgåeligt, at der plaskes lidt, ellers kan man bruge et håndklæde. Og hvis vejret tillader det, så rykker vi bare herlighederne ud i haven. De sidste tre gange, hun selv har skullet i bad, så har vandcyklen være med derude, den er perfekt at lege i badet med. Hun har også helt selv valgt at fylde vand i badekarret, der følger med huset – og her stod hun simpelthen ude på badeværelset og lavede skum med sæbe, som hun bar ind i badekaret med en spiseske bagefter. DET er da dedikation og kreativitet! Men altså – hvem kan ikke have brug for et dejligt skumbad efter en lang dag på stranden? Nej, vel 😉

summerhouse_play_9

Selve temaet indkapsler ret godt den ferie stemning, og ikke mindst rutine, som mange familier har. Uanset om man altså lige er så heldig, at skulle til et dejligt feriehus i det sydfranske, der ligner Playmobils version, så kender de fleste familier nok til standturen, sættet med spand og skovle, køletasken med familiens frokost i, til en fuldt pakket bil med små kufferter og de mange legeplads-besøg, som sommerferien ofte bruges på.

Personligt er min ferielængsel i hvert fald ikke blevet mindre af at gå og iagttage hende lege med temaet her de seneste uger. Som I måske kan se, så er der også en del andre serier blandet ind i, men sådan er det, når hun leger. Hun bruger ALT sit Playmobil og det mikser hun altså gerne på kryds og tværs, helt efter behov. For som hun belærende sagde til mig forleden; “Nogen gange kan man jo godt lige pludseligt finde ud af, at man skal giftes, når man er på ferie!”…..

summerhouse_play_2

summerhouse_play_7

Serien koster fra kr. 48 til kr. 577, så det er egentlig også rigtig fine priser, synes jeg. Mest af alt, når man tager i betragtning, hvor mange timers leg, der er i det. Ofte finder jeg mig selv stå med alt muligt crap nede i Fætter BR, som barnet pludselig vil have – og efter to dage, så mister de interessen og gider ikke lege mere med det.

Vores Playmobil bliver brugt igen og igen, hele tiden, og især alle hendes lege kammerater synes også det er vildt fedt, når de kommer. Så hiver de alle kasserne frem og begynder at stille det hele op. Det er noget af det, jeg kan huske tydeligt selv fra min egen barndom. At stille det op, fordele ting imellem sig, skabe små universer og sætte tingene sammen på nye spændende måder.

Ja, som I kan høre, så er vi altså ret begejstrede herhjemme. Men det er jo heller ikke for sjov, vi er blevet ambassadører. Vi er fuldblods-fan! Og det er vel ingen skam? 🙂

summerhouse_play_3

Indlægget er en del af vores ambassadør samarbejde med Playmobil

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LIVET MED HUS OG HAVE