ET LILLE TIP: MIN SANDRO BLUSE...

TING JEG SIMPELTHEN IKKE MAGTER

france2

– At vejrudsigten siger fuld sol og mega godt vejr herhjemme hele næste uge, mens Sydfrankrig får regn og gråvejr. Lige som vi skal af sted. Simpelthen ikke ok….

– At jeg skal til kobberbryllup i weekenden, men intet – som i slet intet – har at tage på. True story

– At Elliot igenigenigen har feber

– At jeg nok alligevel ikke kommer på Heartland Festival. Kan ikke få logistikken til at gå op

– At en kæmpe mastodontisk maskine står ude foran mit vindue med et 7 meter højt bor og hamrer løs hver morgen kl. 06.00 – og skal gøre det de næste 14 dage

– At Elliot er hjemme på grund af feber og ingen chance har for at sove lur på grund af kæmpe maskine med bor, der er ved at sikre kloak i hele kvarteret. Den larmer mere end en cementblander.

– At Bo Bedre skulle have været herhjemme tirsdag og hele mandag blev brugt på i 27 graders varme at vaske gulv og vinduer, købe friske blomster, gøre rent, ordne skabe mm., hvorefter vi så måtte aflyser i sidste time, fordi Elliot var for syg. Lille skind.

– At jeg i forrige uge købte nyt badetøj til hele familien. 2 stykker til lillebror, to stykker til storesøster, solhatte, badesko, badeveste og 2 badedragter til mig…..og ikke kan finde noget af det nu. Jeg aner simpelthen ikke, hvor det er? Har ledt overalt. Og har ingen hukommelse om, hvor jeg gjorde af det. Og der er ingen afkroge, jeg ikke har afsøgt?? #mindrestresstak

– At jeg lige pludselig ikke ret godt kan lide sushi mere? WTF? Er mit liv forbi nu? Hvor skal jeg nu finde ægte livsglæde??

– At det bliver mega varmt og godt vejr herhjemme i en hel uge, hvor vi er væk og ikke kan vande alle vores nyindkøbte planter og træer i haven – som så sikkert dør, inden vi er hjemme igen

– Mit hjem generelt. Jeg husker det tydeligt fra dengang storesøster var 1,5 år. Men shit for fanden mand, mother fuc….., hvor er det vildt. Det er Sisyfos arbejde af rang, at prøve at rydde op og have et nogenlunde rent hjem. Han sviner jo som ind i he…..
Madrester og krummer overalt, legetøj i alle hjørner – alt bliver splittet ad og spredt i tusinde retninger. Forleden manglede jeg pludselig en pakke med ingefær. Den havde ligget på køkkenbordet. Senere fandt jeg pakken – tom – på gulvet under sofaen. Fire dage efter fandt jeg ingefæren. Mast ned i et playmobil hus….

– At der er alt for meget honning i alt for mange ting her i verden. Det skal stoppe.

6 kommentarer

 • Helle

  Det er så godt, at du lige slutter af med at have set dig gal på honning😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Haha, jeg hater generelt nok alt for meget på honning. Men ad, hvor jeg hader det! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg er først for nylig begyndt at følge dig og hold fast hvor jeg nyder dine indlæg 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ihh, mange tak, hvor er det en dejlig besked at få 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Du er simpelthen så god 😂 selv elsker jeg honning men det skal nu ikke afholde mig fra at synes, din liste er sjov 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ET LILLE TIP: MIN SANDRO BLUSE...