RØD OG NUDE MED LIDT PRIKKER

BRUGER I INSTAGRAM?

Venner, der er noget, jeg har gået og tænkt lidt på. Måske det bare skyldes, at jeg selv er lidt hyppigere og gladere bruger af den fjollede App end gennemsnittet? Måske forklaringen ligger i noget helt andet. Men længe har jeg gået og undret mig lidt over, hvorfor der egentlig er så mange flere, der læser og følger med herinde, end der er på min Instagram

Forleden læste jeg lignende undren hos hende her – og det fik mig til at overveje, om det er fordi, I ikke rigtig benytter jer så meget af Insta, om det er fordi I bare ikke så godt kan lide/relatere til netop min profil – eller om det kan være fordi, I bare slet ikke har Insta? Flere af mine venner bruger det heller ikke, så jeg er godt med på, at ikke alle finder det hyggeligt som jeg – men det er alligevel en stor forskel på antal af følgere herinde og på Insta, så jeg kan ikke lade være at tænke over det.

Jeg synes jo, i alt beskedenhed, og i denne skamløst selvpromoverende svada, at det er lidt en synd og skam 😉

Dels fordi jeg opdaterer oftere derinde, end tilfældet er her. Dels fordi det alt andet lige ofte er en tand mindre redigeret – herunder særligt stories. Det er stadigvæk, selvom man lige udvælger det pæneste billedet og alt det dér, et øjebliksbillede, og det giver et andet, og synes jeg nok, mere allround billede af et univers?

Herinde bruger jeg mere plads, går mere i dybden og billededækker mere grundigt. Selvom Instagram ikke længere er ret INSTANT – det er jo udvalgt og efterbehandlet i en eller anden grad tit, så giver det et ret hyggeligt indblik i de verdner og universer, man godt kan lide at følge, synes jeg.

For mit eget vedkommende, så poster jeg flere små hverdagsting, små strø-tanker, flere random hyggelige stunder dér – fordi det ofte virker lidt for småt til et regulært blogindlæg – men alligevel fortjener sin egen opmærksomhed. På sin vis kan man sige, at der mere reel hverdag derinde, og især mine stories er ofte slet ikke redigeret.

Stories er så hyggelige at følge hos andre, synes jeg selv, fordi det virker så uforpligtende. Jeg kan bare klikke mig igennem dem, hvis jeg ikke lige orker, men de giver sådan et skønt og ret ofte ærligt indblik. Herhjemme synes jeg, HELT objektivt naturligvis, at stories af min lille bulderbasse på slap line giver en særlig glæde nede i maven. Og lige om lidt venner, lige om lidt – så freakin taler han! Det er så vildt. Jeg kan slet ikke vente med at høre, hvordan hans stemme lyder.

Gider I ikke Insta? Eller er det mere konkret min, I ikke gider? Jeg gider ikke lave den helt æstetisk, I ved, sådan med ens kanter og ens filter på alt, men jeg prøver alligevel at gå lidt op i billede kvaliteten. I må gerne være ærlige, jeg kan godt tåle at høre det 😉 Er det bare mig, der synes at Instagram er fedt? (Ok, det gør jeg heller ikke altid, men altså…)

Skal jeg eventuelt være bedre til at linke ind til den herfra? Eller er det bare irriterende?

Særligt nu, hvor sommerferien står for døren, så vil det efter stor sandsynlighed nok blive sådan, at bloggen opdateres lidt mindre hyppigt. Dels fordi vi jo alle sammen holder ferie. Både jer derude – og mig selv. Og dels fordi jeg hellere vil være ude i verden og nyde de lyse timer, end at sidde ved computeren. Men kender jeg mig selv ret, så vil jeg nok alligevel opdatere Instagram, fordi man alligevel ofte har telefonen med sig. Det er nemmere og hurtigere og så er Instagram også stadig et miks af bloggen og dens indhold her og så min egen private virkelighed.

Anyway, jeg ville blive så umanerligt glad, hvis I vil følge med. Og hvis ikke I gider, så er det også helt ok 😉

Vi har masser af ferie forude med to glade og energifyldte kanaljer, så selvom jeg drosler ned på arbejdsfronten (helt lukke ned kan man jo altså ikke som selvstændig), så kommer vi nok ikke til at ligge på den lade side. Om lidt venter Bornholm og derefter sommerhuset i Rørvig og jeg tror helt ærligt ikke, jeg kommer til at åbne computeren mere end højest nødvendigt.

Rigtig god sommerferie derude.

 

 

 

 

16 kommentarer

 • Trine

  Jeg er ikke på Instagram og kommer det nok heller ikke. Jeg har simpelthen hverken lyst til eller behov for flere sociale medier, så vil jeg hellere glip af noget af det sikkert gode indhold og “nøjes” med det på bloggen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Interessant, flere af mine nære venner har det som dig. Kan på mange måder godt forstå det. Nogle gange kan man også godt tænke, at det er noget af en tidsrøver…
   Synes du så til eksempel, at det er irriterende, hvis jeg herinde linker til den eller skriver om noget, jeg har vist/delt derinde?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg følger også med på din insta og nyder at den ikke er helt overæstetisk i pastel, ens kanter alle vegne osv. Den slags profiler har jeg droppet, fordi det ikke er relaterbart. Og så bor jeg også i gentofte, så det er sjovt at blive lidt inspireret til, hvilke aktiviteter og småture, du er på i området med børnene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Mange tak, sjovt du også bor i Gentofte. Har du også børn? Jeg synes fx det er svært at finde gode legepladser?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Ja, har to børn – en på knap fem og en på halvandet. Vi bor i Jægersborg og kommer ofte på legepladserne i Hundesømosen og Christiansholms Mose. Men har også været på Hellerup Strand og i Tuborg Havn efter inspiration fra bl.a. dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg er en sucker for Instagram. Jeg følger dig begge steder og jeg kan godt lide at man på Instagram lige får lidt ekstra ‘hverdags’-guf, mens man her på bloggen får lidt mere kvalitet. Ikke misforstå mig og tro at dine Instagram opslag er dårlige, det er bare to vidt forskellige ting og jeg holder lige meget af dem begge! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   I hear you, jeg har det selv på samme måde, med dem jeg følger. Og jeg synes begge medier kan hver sit. Men fordi jeg er så overordentligt godt ‘sovset’ ind i det selv, glemmer jeg ofte, at en stor del slet ikke bruger Instagram…og det er måske også dumt af mig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg er først for nylig kommet på insta og jeg er det kun for at følge andre ink. dig 😊Du har helt ret i at det er så hyggeligt at se andres storys, men jeg lægger ikke selv noget op og har også et ikke genkendeligt brugernavn, da det slet ikke er mig at dele noget om mig selv. men jeg NYDER at følge med alle andres liv ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Nej, jeg tror egentlig også, der er ret mange, der bruger det som dig. Og det giver også ret fin mening, synes jeg. Jeg ved egentlig heller ikke altid, hvorfor jeg præcis er så vild med det – men det er jeg 😉 Ikke blot delen, hvor jeg tænker på min egen profil, men særligt dem jeg følger og de fællesskaber, det har skabt derinde. Det kan godt være, de er virtuelle, men de er faktisk ikke mindre værd for mig af den grund 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er kæmpe fan af instagram, og følger din samt en lang række andre profiler dagligt, så blev endelig ved at poste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Dejligt 🙂 Jeg tænker nogle gange, at os der bruger det hyppigt helt glemmer, at rigtig mange stadig ikke gør. Eller har gjort – og er sprunget fra. Jeg har til sekempel slettet min snapchat, fordi jeg syntes der kom for meget støj på linjen med alle de medier – og instagram kan det samme nu. for mig. Så jeg kan godt sætte mig ind i, hvorfor nogen ikke orker. Men det ligger mig alligevel fjernt at undvære Instagram, haha 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er også med på insta og elsker det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Kære Louise

  Jeg følger med her, men ikke på instagram. For mig er det dit skrevne ord – din professionelle baggrund, der har fanget mig fra start. Du har god stil, smag mv. men jeg vil meget hellere læse med end se med. Misforstå mig ikke. Instagram er blevet så stort, at jeg slet ikke kan følge med mere. Så er bloggen nemmere (når man er typen der gerne vil “gennemføre”).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Tusinde tak for din kommentar, det kan jeg sagtens se. Og Instagram er også en tidsrøver. Jeg er bare overordentligt glad for, du gider læse med 🙂 Det gør det hele værd, at I er så mange, der gider det. Tak…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er på Instagram og interessere mig meget i det og følge bloggere derinde fra også, pga det er let at se deres nye ost :).
  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Elsker din insta og følger med begge steder 😃 Så bliv endelig ved her og på insta…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

RØD OG NUDE MED LIDT PRIKKER