DÅRLIG SAMVITTIGHED – NÅR MAN BETALER PRISEN!

MAN BLIVER JO IKKE YNGRE – MEN MAN KAN DA PRØVE

Reklame for Oslo Skin Lab

Det er ikke noget, jeg har lagt skjul på herinde. Jeg er ved at blive en gammel dame. Altså ikke som min søde oldemor, men oprigtig talt, så er jeg tættere på de 40 år nu, end jeg er på de 30 – og det kan i den grad ses og mærkes. På alle tænkelige fronter. Og hos mig – i særdeleshed på min hud.

Det har jeg længe været lidt ked af. Jeg ved godt, at mange ting spiller ind. Babys tendens til at frarøve mig min søvn og deraf følgende uhyre mængder kaffe er heller ikke noget, der har gjort min hud yngre, det ved jeg. Men trods det, så må jeg nok til at indse, at alder faktisk har en del at sige i den her sammenhæng.

Det har jeg vidst i ret lang tid, noget af den tid, har jeg brugt på at være ligeglad – og den sidste tid har jeg brugt på at bekymre mig om det. Derfor har jeg også nu aktivt sat ind på flere fronter. Jeg vil gerne have en bedre hud. Og det er der mange veje til.

Faktum er i alle tilfælde, at i 30 års alderen begynder collagen niveauet i huden at falde med 1-2% om året. Når collagen mængden falder, så mister huden også noget af sin modstandskraft til at takle påvirkninger fra sol, forurening, kost, m.m. Derfor er man nødt til at tænke lidt mere over hvordan man behandler sin hud. Og jeg har derfor sagt ja til at teste Oslo Skin Labs Anti Wrinkle Collagen i 8 uger. Jeg glæder mig meget til at se, om jeg kan se en forskel.

Produktet, der hedder THE SOLUTION og er et anti-wrinkle collagen, skulle gerne bidrage til at reducere rynker og linjer i huden samt appelsinhud. Det består i alt sin enkelthed i små poser med 2,5 gram sacheter med pulver som blandes i valgfri drikke, mad, yoghurt mm. På den måde er det nemt at integrere i sin hverdagsrutine, og derfor nemt at huske. Jeg blander det især gerne i min morgen smoothie.

Når jeg kigger på billeder af mig selv fra tiden før jeg fik børn og sammenligner med nu, tiden efter to børn, så er der enormt stor forskel på min hud. Det siger sig selv, at de 7 år også har noget at sige. Alder kan ikke benægtes. Men det slider at få børn. Og det slider, når man ikke får sin søvn. Og på grund af dette måske heller ikke har fået passet helt ordentligt på sig selv.

For mig har det konkret betydet, at jeg dels ikke har fået passet min aftenrutine godt nok med cremer og afrensning af huden, simpelthen fordi jeg i de første mange mange måneder af lillebrors liv enten brugte hele aftner og nætter på at vade hvileløst rundt med ham på armen, eller fordi jeg kort og godt er dejset omkuld i forsøget.

Dernæst har det betydet, at min sukkerbalance har været helt skør, både grundet amning og manglende søvn. Og det betyder, at jeg har spist usundt og på dumme tidspunkter af døgnet. Det er alt sammen noget, der sammen med min alder har været med til at påvirke min hud i en negativ retning.

Egentlig er jeg ikke præget af specielt nævneværdig appelsinhud, min krop har sådan set klaret det overraskende godt. Men især i mit ansigt, har der sat sig tydelige spor. Og det er netop her, jeg gerne vil mindske den udvikling lidt.

Ved at tilføre collagen indefra, som tilfældet er her med Oslo Skin Labs Anti Wrinkle Collagen, så kan man øge hudens elasticitet og dermed øge modstandskraften mod årsagerne til dannelse af rynker og linjer. Og det vil jeg gerne give et forsøg. Jeg synes, det giver rigtig god mening at pleje huden indefra og især tænke sundhed og velvære den vej rundt, da det især er her, man kan gøre en forskel.

Jeg er desuden også begyndt at løbe igen, ikke så meget, men lidt har også ret. Og har netop meldt mig til et officielt løb med min veninde og nogle uger, så vi får fastholdt hinanden. Alt i alt, så handler det for mig om, at få det bedre med mig selv. At føle mig bedre. At mærke en øget sundhed – indefra. For den følelse har jeg savnet.

Indtil videre har jeg anvendt det i små fire uger – og skal fortsætte fire uger endnu. Når de i alt 8 uger gået, så vil jeg herinde dele med jer, om man kan se en nævneværdig forandring. Det ser jeg frem til selv.

En af årsagerne til, at det her produkt er smart, er fordi de allerede er portions-afmålt. Collagenet er nemlig eftersigende nødt til at være brudt ned i præcise peptidelængder for at man kan få den rette effekt på huden. Oslo Skin Lab bruger et særligt Verisol® collagenpulver fra et tysk selskab, der hedder Gelita®. Og i 2014 udgav selskabet nogle studieresultater på oralt indtag af collagenpeptiderne af varemærket Verisol®. Resultaterne viste en op til 20% reduktion i dybden af rynker. Om det kan ses, det finder vi ud af om nogle uger 😉 Indtil nu kan jeg i hvert fald konstatere, at det får mig til at føle, at jeg gør noget godt for mig selv.

Og så er det nemt at have med at gøre. Nu har vi jo lige været på ferie, og fordi det er pakket i de her små doserings-poser, er det smaddernemt at have med på farten. Og hvis man til eksempel er ude på cafe, at have med i håndtasken. Desuden er det smagsneutralt, så det påvirker ikke smagen af hverken mad eller drikke.

Det praktiske:
Man skal tage 1 dosis pr. dag – og der er 28 dagsdoser i en pakke. Det kan købes direkte på Osloskinlab.dk enten på abonnement 349,- og fri fragt (INGEN bindingsperiode) eller på enkeltkøb 498,- + 49,- for porto.

 

Jeg har fået lov at dele en rabatkode med jer, som er på 40% på medlemsskab ved første bestilte pakke og derefter 30% pr. medlemsskabspakke. Koden I skal bruge er: GULDLOG og I kan se og læse meget mere her.

2 kommentarer

 • Tine

  Hvor længe gælder koden? Kumme være interessant at læse dit resultat først😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Hej Tine. Den gællder måneden ud. I næste måned, når jeg følger op, så deler jeg en ny kode 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DÅRLIG SAMVITTIGHED – NÅR MAN BETALER PRISEN!