HEARTLAND 2018 - GAMLE MINDER & NYE RUTINER

ORANGE FEELING – TILSAT PINK

1. Skjorte fra Gestuz her // 2. Jeans fra Custommade her // 3. Skammel fra Stilleben her // 4. Snoopy lamp fra Flos her // 5. Halskæde fra Trine Tuxen her // 6. Pumps fra Gianvito Rossi her // 7. Nederdel Baum und Pferdgarten her // 8. Taske fra Goyard her // 9. Sneakers fra Packyard her / 10. Solbriller fra Ganni her / 11. Trådreol fra Bloomingville her 

Kære julemand. Kører du med sommerlevering?

Jeg er bidt af en gal i kombinationen orange og pale pink. I det hele tager er jeg vendt tilbage til orange længe, kan jeg se. Det er næsten tre år siden, at jeg første gang stod med et par orange ruskindspumps i hånden – og altså ikke købte dem. Det har jeg sådan ca. fortrudt lige siden. På samme vis har jeg op til flere gange været ved at hoppe på en orange Goyard. Fordi jeg jo altså, som også beskrevet her (hvor et par af ønskerne også optræder), elsker den taske, og med tiden er NØDT til at have endnu én. Jeg kan bare også rigtig godt lide den grønne. Og den grå. Og den bordeaux. Åh, ja, stooore kvaler, kan I nok høre.

Desuden drømmer jeg også om mere orange og sart pink til mit hjem. Det er gemalen dog ikke ret enig i, men se da lige det her åndsvagt flotte pink trådskab fra Bloomingville! Ej, det er pænt altså. Det gad jeg ret godt.

Og ja, lampen her, Snoopy, den har jeg drømt om længe. Meeeeget længe. Og sparet op til en rum tid. Fordi jeg jo altså sparer op til flere ting. Pt. går mine overvejelser på, om det er Snoopy eller Goyard, der skal herhjem og bo først….for jeg er ved at være dér, hvor jeg endelig kan trykke køb. Men hvad bliver jeg mon gladest for?

De pæne sneaks og den smukke halskæde spøger også stadig. Gid man havde et pengetræ, altså. For hvor ville de dog klæde mig.

Den prikkede nederdel har jeg faktisk allerede. Og jeg er tre sekunder fra at klikke den smukke jakke/skjorte fra Gestuz hjem. Den gør mig virkelig glad helt ind i hjertet, når jeg ser den. Den er som skabt til sommerbrun hud, lange lyse nætter, Aperol Spritz i lange baner og bare tæer. Kan I ikke se det?!

4 kommentarer

 • Marie

  Enig i Goyard og Snoopy😍 Tag tasken!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja, den har jeg også sukket efter lææænge. Meget længe. Er SÅ glad for den jeg allerede har. Den er snart slidt i stykker. Omvendt, så er jeg også heeeelt vild med den dumme lampe! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er bare noget med orange, som gør en glad i lovet. Og i kombination med lyserød, så bliver det bare ikke bedre.
  Hvis du skulle få kontakt til julemanden, så send ham lige min vej. Jeg har også en liste så lang, han meget gerne må kigge på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Haha, det kan du tro. Jeg sender ham i din retning, hvis jeg møder ham 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HEARTLAND 2018 - GAMLE MINDER & NYE RUTINER