ORANGE FEELING - TILSAT PINK

RØD OG NUDE MED LIDT PRIKKER

Lige inden vi drog af sted til Sydfrankrig, var vi til vores første kobberbryllup. Altså hos venner, der er samme alder som os, that is. Giiiisp. Jeg forstår det helt ærligt ikke. Jeg KAN da ikke være blevet så meget ældre, jeg husker det, som var det i går, at de blev gift. Men det var det så ikke. For deres vedkommende er det 12 1/2 år, 3 børn og tre adresser siden. Ak ja.

Om lidt har vi selv været gift i ti år. 10!!!? Det er jo så syret. Anyway, i dagens anledning var jeg hoppet i flere favoritter fra klædeskabet. Faktisk dem alle. Kjolen er den her og den har jeg vist efterhånden skrevet en del om herinde. Den er bare en lifesaver. Jeg elsker den. Kan I ikke snart lave dem i nye farver, pretty please, Toogoodtobebasic – jeg kunne godt bruge en blå, en grå, en rød, en….

Jakken er også gammel. Det var også den, jeg havde på til Elliots barnedåb her. Den er fra Topshop og fåes ikke længere. Men den her til eksempel, den minder ret meget om og er endda på udsalg lige nu 😉

Tørklædet er fra Valentino og hørte med min taske fra selvsamme og jeg følte pludselig for, at have det bundet i håret. Tasken er en gammel Glitter sag og skoene, der er fra Selected Femme, er nok omtrent fra dengang kobberbryllupsparret blev gift. Så deeet. Men alt i alt, så fungerede det meget godt og for én gang skyld, så gjorde det mig ikke noget, at genbruge lidt fra skabet.

Og halleluja, hvor er det fedt med den sommer, vi har lige nu i DK! Men jeg vil bare forsigtigt tilføje, at jeg hurtigt efter billederne var taget, var nødsaget til at smide jakken, og selv da vi forlod festen fra Søllerød Kro kl. 01.30, der kampsvedte jeg. I en tynd silkekjole! Jeg siger ikke, at dansegulvet havde lidt med sagen at gøre, men jeg må ærligt indrømme, at både sko og jakke relativt hurtigt kom af 😉

Kjole fra TGTBB // pumps fra Selected Femme // jakke fra Topshop // taske fra Glitter // tørklæde fra Valentino

***

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ORANGE FEELING - TILSAT PINK