RØD OG NUDE MED LIDT PRIKKER

BORNHOLM KALDER

Vi er vanen tro taget til Bornholm. Mine forældre har som nævnt et hus her, og derfor er vi som regel på øen nogle gange i løbet af året. Vi skal være her ugen ud og vi nyder det sådan hver eneste gang. Her er især populært om sommeren og det forstår jeg også godt, øen har så meget skøn natur og så meget kultur at byde på, og ofte føles den slags nemmere at opleve om sommeren. Dog elsker jeg øen lige så højt, når vi er her i vinterhalvåret. Nok særligt fordi her er en helt anden ro (= langt færre mennesker).

Men sommer på Bornholm kan også virkelig noget. Jeg ved, I er en del, der også skal afsted eller måske overvejer det – I kan læse min guide til 10 MUST SEE på BORNHOLM her, det er jo blot et lille bitte udpluk. Måske jeg skulle lave en version 2? Der er så uendeligt meget, jeg ikke har nævnt. Og det er jo sådan set dét, der er argumentet for ferie på Bornholm, uanset årstid i øvrigt. At her er så meget at se og opleve. Det er perfekt med børn.

Vi har faktisk ikke planlagt noget, vi plejer at tage det, som det kommer. Dels bestemmer vejret en del. Vores planer afhænger eksempelvis altid af, hvor vinden kommer fra – for der kan være en verden til forskel på at tage på stranden på den ene side af øen versus den anden, hvis der er kraftig blæst fra havet. Og så plejer vi ofte at prioritere et miks af noget af det mere let-fordøjelige, (på grund af børn og generel sommer-stemning) og mere afsidesliggende planer, hvor vi kan være lidt i fred for alle turisterne 😉 Det er jo fordelen ved at have nogle, der kender øen og alle dens smuthuller som deres egen bukselomme 😉 Jeg er ikke oprindeligt fra Bornholm, og det var også først relativt sent, at mine forældre købte hus der, men jeg tror, de har haft huset i omkring 12 år nu. Og da de er pensionister, så opholder de sig her relativt ofte.

Hvis her bliver lidt stille, så skyldes det alene, at jeg har travlt med at bade, spise sild og sol over Gudhjem, at kigge på hønse-skidning, inhalerer is fra Kalas Kalas, se på solnedgange, markblomster og flette fingre med min lille familie <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

RØD OG NUDE MED LIDT PRIKKER