BORNHOLM KALDER

CAN’T FIGHT THE MOONLIGHT

Netop hjemvendt fra det ene sommerhus med et sæt bedsteforældre, fik jeg mig lige en hyggelig friaften i går, inden snuden nu går mod det andet sommerhus med næste sæt bedsteforældre.

Jeg sendte mand og børn af sted mod Rørvig og iførte mig en ny kjole fra H&M med guld måner og stjerneprint, tog denne søde dame under armen og gik ud i sommernatten…..

Vi spiste Moules på Pastis, drak et par flasker vin og fik sludret og catchet up, efter den berejste dame har været to måneder på eksotisk ferie. Det er sjovt med nogle venskaber – de opstår ligesom bare – lidt uden at man rigtigt opdager det og så lige pludseligt, når damen rejser væk i to måneder, så tager man sig selv i ugentligt at ville ringe og skrive og vende diverse ting…Og jeg har faktisk følt, at de to måneder var ret længe, hun var væk.

Vores døtre leger rigtig godt sammen og har savnet hinanden en del, mens de to andre har været ude og opleve verden sammen, men det behøver jo ret beset ikke betyde, at de voksne nødvendigvis har det på samme måde. Ikke desto mindre, så har jeg altså også savnet Michala. Og glædede mig derfor til at bruge en aften med hende.

Selvom vi hverken var ude og danse på bordene eller gik amok i går, så sov vi altså først ved 03.00 tiden og mit indre “baby-ur” vækkede mig desværre som vanligt kl. 08.00. Så jeg er sgu lidt træt i dag…Men hvor er det dejligt med sådanne aftner.

Gode venskaber, varme sommernætter, bare ben gennem byen og duften af sommer blandet med byens summen. Det kan altså noget! Den her sommer har virkelig været for vild vejrmæssigt i år! Selv da vi trissede hjem i nat, var det både lunt og lyst. Jeg er vild med det!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BORNHOLM KALDER