BRUGER I INSTAGRAM?

ELEPHANTS & ANTS LAUNCH

Forleden havde jeg den rareste dag. Sådan én af de dage, hvor man bare har kalenderen fuld af gode møder, rare dates og masser af grin og god mad. Kombineret med høj sol, pink balloner – og søde damer over hele linjen, så kan sådan en dag jo heller ikke gå galt. vel?

Jeg startede dagen med at morgenbade fra vores lokale strand (det lyder mere overskuds agtigt end det er – jeg gør det KUN, når det er stinkende varmt og først efter kl. 08.30). Herfra til første morgenmøde, derfra videre til frokost med damen her på billedet – det er hende her – samme søde Cecilia, der lavede den fabelagtige enhjørningekage til Elins fødselsdag, måske I husker den? 🙂 Vi spiste frokost på Sanders, og jeg må erkende, at jeg pludselig godt forstår hypen – hold da op for et sted! Deres tagterrasse var desværre lukket på grund af privat arrangement, men i stedet sad vi ude og nød maden og byen, der summede omkring os.

Derfra tog vi sammen videre til launch af et nyt PR bureau, Elephants & Ants. Startet af blandt andet denne dygtige dame. Sådan et fint sted, nogle skønne damer, der står bag og dejligt med et bureau, der specialiserer sig i Kids-segmentet. Fine brands og en så rar og fin dag.

Da jeg kom hjem, ventede der to glade børn i nyindkøbt badebassin i haven og vi spiste is i hængekøjen og fjollede rundt, som man nu gør det, på sådan en dejlig sommerdag.

Ugen har generelt været ret presset, da vi begge havde en masse løse ender, der skulle bindes, inden ferien gik i gang – og med den mindste hjemme hele ugen fra vugger grundet mistanke om skoldkopper, så har det været lidt vel hektisk. Men så er det altså godt, man har sådan nogle dage her plugget ind i kalenderen. For dem kan man sørme leve langt på.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BRUGER I INSTAGRAM?