FUN FACTS OM ELLIOT

EN NAT BLIR DET SOMMER

For nogle uger siden havde min kære mand og jeg bryllupsdag. 10 år, sgu! Det er altså edderdulmer meget og ret sejt, synes jeg – og det ville vi naturligvis gerne markere. Men på selve dagen befandt jeg mig på Bornholm med børnene, mens han var i gang med at gnave sig igennem lækre is dresserter fra Mette Blomsterberg og snakke VM i Go Morgen studiet, og efterfølgende har vi været i sommerhus-hi i vores elskede Rørvig.

Så det krævede en ekstra indsats at få en god gammeldaws date i kalenderen – og den havde vi altså i går. Vi lod børnene blive i sommerhusland med bedsteforældre og efter en masse arbejde i dag, kastede vi os på cyklerne….

Vi kørte til Mash, hvor vi også tidligere har fejret bryllupsdag, spiste god mad og fik vin i aftensolen, og bagefter købte vi en to-go kaffe og kørte ned til vandet. Det var sådan en mild og skøn sommeraften, hvor der var masser af liv på Bellevue og så fik jeg endelig min aftendukkert. Længe har jeg fablet om netop dét, og jeg tror, at grunden til, at jeg finder det så eksotisk, er fordi, at det er virkelig svært at effektuere med små børn…

Det lyder banalt og det er det også – men netop sådan en lille ting: at kunne cykle ud i sommernatten sammen, at kaste sig i havet på vej hjem i solnedgangen og bare gøre det i eget tempo, er meget svært for os på en normal dag. Det er ofte de helt små ting, der kan blive lidt sværere at gøre med børn (i hvert fald når de er små) og med puttetid og ulvetimen og alt det der, så er aftenbadning helt klart en af dem.

Det var så skønt og selvom det længe har været vidunderligt vejr herhjemme og jeg egentlig i lang tid har følt sommerferie-stemning, så var det altså lige præcis dét, der gav mig den ultimative følelse af sommer og ferie og frihed.

Selvom klokken var 21.00, da vi hoppede i vandet, så hang solen stadig lavt, vandet var lunt og det var stadigt 22 grader, kunne jeg se. Der duftede af hav og min kaffe var varm, da jeg kom op af vandet. Himlen var lyseblå og jeg cyklede hjem i bare tæer… det var den perfekte back-drop til en perfekt date Night og det var lige før jeg skrålede LoveShop En nar blir det sommer på vej hjem gennem byen….for det var præcis den følelse, jeg havde.

Helt ærligt. Det var perfekt at fejre 10 år på den måde. 10 år, der i 7,5 af dem har været med børn i centrum. Vores lille familie er det allervigtigste og jeg glæder mig enormt til forhåbentlig snart at gentage aftenens succes netop sammen med dem – men i går var det bare os to, min mand og jeg – og det var lige som det skulle være.

Helt uden at skulle tage højde for sovetid, akut ble-skift, pludselige slik-kriser eller andet, ud i sommernatten på bare tæer, med vådt hår og aftensolen i nakken. Tænk at det netop er den slags ting, man pludselig skatter så højt. Vi føler nogle gange, at vi slet ikke værdsatte det nok, inden vi fik børn, fordi vi jo bare tog det for givet. Den frihed, der ligger i at tage en aften ud af kalenderen sammen på den her måde, den giver energi og overskud langt ind i den kommende uge.

Tænk, hvor heldige vi er med den her sommer, med sådan en aften – og med hinanden. Det er da bestemt en markering værd. ❤️

2 kommentarer

 • Signe Op.

  Du står sateme skarpt, du gør! Simpelthen så naturligt smuk 🙂 (altså, jeg ved ikke, hvorfor jeg altid kommer til at lyde så skummel, når jeg komplimenterer andre kvinders udseende..!? Som sagt til andre før dig; jeg ér altså gift – med en mand, haha! ;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ej mange tak. Hvor er du sød! Sådan føler jeg det slet ikke selv, men derfor bliver man også kun så meget desto mere glad af sådan en kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FUN FACTS OM ELLIOT