MEET SNOOPY!

HVORDAN PASSER DU PÅ DIG SELV?

Reklame for Oslo Skin Lab

Kan I huske, at jeg for nogle uger siden skrev dette indlæg? Nu har jeg testet produktet i 8 uger og derfor vil jeg gerne følge op på det. I var flere, der spurgte ind til det. Og grundlæggende tror jeg på, det giver mening, at tænke i andet og mere end ’bare’ hudplejeprodukter, hvis man ønsker at passe på sin hud. Derfor har det også passet mig så fint at afprøve Oslo Skin Lab og tænke mere generelt i sundhed, ligesom jeg også er begyndt at løbe igen. Det er i det helt små, nuvel, jeg ved jo godt, at træerne ikke vokser ind i himlen – men jeg er i gang. Og det er klart bedre end ingenting.

For jeg ved det jo godt; en sund(ere) livsstil kan forbedre ens udseende. Det kan i hvert tilfælde ikke skade. Og jeg trængte til at revurdere min livsstil lidt. Jeg gider ikke gå på kur og jeg gider ikke leve af nødder og salatblade. Dertil er jeg alt for madglad. Jeg har heller ikke tid til at løbe hver dag, men jeg kan begynde i det små og sætte ind på flere niveauer. Jeg er ikke længere i starten af trediverne, jeg er simpelthen i slutningen. Og jeg har det sidste halvandet år været for dårlig til, at falde i nemme fælder, hvad angår livsstil.

Som jeg også skrev i det tidligere indlæg, så begynder collagen niveauet i huden i 30 års alderen at falde med 1-2% om året. Og uanset om andre mener, de kan se det på mig, så kan jeg selv. Jeg synes virkelig, det har sat spor i mit ansigt og i min hud, at jeg er mor til to nu. Og ja – meget skyldes nok den manglende søvn og det kan alverdens mirakel-miksturer jo ikke rette op på. Men det er stadigt kun en del af forklaringen.

Når collagen mængden falder, så mister huden noget af sin modstandskraft og ved at indtage collagen, som man gør her med Oslo Skin Labs The Solution Anti wrinkle Collagen ved at blande det i sin mad og drikke, så kan man øge hudens elasticitet og dermed være med til at øge modstandskraften mod dannelse af rynker og linjer. 

Og derfor tror jeg egentlig på, at de her koncept godt kunne give mening i supplement til andre ting. Som det er nu, kan jeg ikke se den helt store forkromede forskel – I kan se før og efter billeder herunder. Men jeg kan mærke forskel. Og det er – igen – naturligvis en kombination af mange ting, helt generelt en øget bedre tilgang til sundhed og kropslig velvære, men jeg tror faktisk, jeg vil prøve at fortsætte med det her pulver lidt endnu – og se om jeg kan se øget forandring. For det har jeg en fornemmelse af, at jeg nok godt kan.

Jeg har hovedsageligt blandet det i min morgen smoothie, fordi det er så nemt og man smager det som sagt slet ikke, da pulveret er smagsneutralt. Jeg laver mange forskellige smoothies og nogle gange er de meget enkle, fordi det også er til børnene. Men herunder er en opskrift på én af dem, jeg ofte laver:

Ingredienser

  • Lidt ingefær uden skræl
  • 1 håndfuld frisk eller frossen mango
  • 1 håndfuld jordbær
  • 1 håndfuld hindbær
  • 1 håndfuld broccoli
  • 1 håndfuld blåbær
  • 1 banan
  • 4 dl ris- eller mandelmælk

Så dommen fra mig er følgende: jeg tror bestemt, det her er forsøget værd. Jeg synes selv, jeg kan ane en lille forskel, men det er endnu blot i det små. Men det giver mig vigtigst af alt en følelse af, at jeg aktivt gør noget godt for mig selv og min hud, hvilket jeg bestemt tror, den har godt af. For meget kaffe og for lidt søvn skal der desuden helt klart arbejdes mere på 😉

Men jeg tror, jeg er på rette vej. Og jeg vil gerne afprøve den her slags, da jeg ikke ser nogen grund til at lade være. Jeg er 37 år og mor til to, den ene af dem en eklatant søvn-røver. Så naturligvis kan man se det i mit ansigts linjer. Og det gør for så vidt heller ikke noget. Men det gør jo omvendt heller ikke noget, hvis man kan mindske dem lidt, vel?

FØR & EFTER 8 uger:

Måske er det bare mig, der kan se forskel? Jeg kan i hvert tilfælde mærke den. Jeg har intet sminke på på nogle af billederne og mens de øverste er taget om morgenen, er de andre taget aften. Efter en lang stranddag. Der er intet gjort ved dem. Uanset hvad, så kan jeg rigtig godt lide følelsen af, at jeg er begyndt at passe lidt bedre på mig selv.

Hvordan passer du på dig selv?

Til sidst vil jeg da også lige nævne nemheden igen; det er super nemt at anvende og den bliver leveret i postkassen, og porto er gratis, hvis man køber abonnement. Jeg har bare de små poser med pulver med i tasken på farten og kan derfor nemt blande det i mine drikkevarer, når/hvis jeg er ude.

Til sidst skal jeg huske at nævne den rabatkode, som de har lavet til mig og jer: De giver nemlig 50% på første pakke på medlemsskab og herefter 30% med koden: GULDLOG50

I kan læse mere om produktet i mit første indlæg her. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MEET SNOOPY!