EN NAT BLIR DET SOMMER

MEET SNOOPY!

Kender I det, når man har gået rundt om den varme grød længe og til sidst, endelig…efter noget, der føles som titusinde år, så kan man tillade sig selv at rykke på det? Sådan har jeg haft det med Flos´Snoopy lampen. Jeg kan nærmest ikke huske, hvordan det startede. Det føles som om, jeg har drømt om den, så længe jeg kan huske.

Sådan er det selvfølgelig ikke, men det er længe. Jeg er helt forgabt i dén lampe og derfor besluttede jeg for nogle måneder siden, at nu havde jeg drømt om den så tilpas mange år, at det vist var på tide, at lave mig selv en lille opsparing, så jeg kunne gøre noget ved det. Først drømte jeg om den i sort, så gik jeg og cravede en grøn, så den orange, som jeg længe har været lun på – men så. Da valget skulle tages, så vandt den sorte igen mit hjerte. Jeg er sikker på, det her er en god langtidsholdbar investering. Særligt taget i betragtning, hvor mange år, mit hjerte har galoperet over den.

Basen i marmor gør, at Snoopy står solidt fast, og med sin tilbagelænede udformning giver den et lys, som kastes både nedad og ud i rummet. Et lys, som kan justeres i tre niveauer, så det passer både til arbejds- og hyggelys. Ret genialt. Jeg elsker at den er så enkel, og alligevel helt uden sammenligning til noget andet. Næsten skulpturel.

Jeg synes, den passer så godt til resten af indretningen herhjemme og jeg glæder mig til at kunne vise den bedre frem i helhed med rummene – men det må blive, når sommerferien er slut og børnene igen er startet i skole og vuggestue, for lige nu kan man næsten ikke se møblerne for bar vasketøj, tegnebøger, biler, byggeklodser og tylskørter 😉

For tiden har jeg en følelse af at lave konstant Sisyfos-arbejde; hver aften rydder jeg op og vasker flader af og lægger ting på plads og rydder sofaen for diverse legetøj. Og hver morgen, så går der en time efter børnene er vågnet, og så ligger alting igen, hvor det gjorde aftenen inden, lige inden jeg gik i gang med at rydde op. Suk. Nå men, sådan er det bare lige nu.

Uanset rod og kaos fuld af sommerhede og legesyge, så er Snoopy altså endelig kommet herhjem og bo. Er den ikke fantastisk??!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EN NAT BLIR DET SOMMER