MINE SOMMERFAVORITTER PÅ BEAUTY HYLDEN

DEN SIDSTE UGE HAR JEG…

👉🏻 Stiftet bekendskab med flere af denne varme sommers knap så rare dyr. Eller min stakkels datter har.

👉🏻 Først blev hun brændt af en brændmand. To dage efter stukket af en ond hveps. Stakkels E. Kan rapportere, at selvom hun forinden har været næsten sygeligt bange for hvepse, og deraf fik et giga chok, da hendes værste mareridt blev virkelighed, så var brændmand meget værre.

👉🏻 Der gik ca. 15 min efter hvepsestik, så havde hun glemt fingeren og legede igen. Brændmand tog mange mange timer. Faktisk var hun rigtig skidt og meget ked af det resten af aftenen og hele natten. Hun var tydeligt påvirket og ikke tilpas. Og jeg kan ikke huske, hvornår hun sidst har grædt non stop i 1,5 time :/

👉🏻 Slet ikke sovet med dyne en eneste gang!

👉🏻 Drømt mig tilbage til vores ophold på Gilleleje Badehotel, hvor vi kom hjem fra sidste tirsdag. Åh, det var skønt. Særligt sub i aftensolen gad jeg godt meget mere af!

👉🏻 Nydt alle de herlige feriedage med mit hold.
( Inden sommerferien var jeg faktisk oprigtigt nervøs. Fordi 6 ugers ferie er meget. Og jeg frygtede, at vi ville ende med at gå hinanden på nerverne og blive dødeligt uvenner alle sammen på kryds og tværs. Nu er der godt nok stadigt små 2 uger tilbage, inden skolen starter, så måske jeg æder min ord, når vi når d. 14 august. Men indtil nu har det faktisk kun været super hyggeligt og virkelig rart. Vi havde nok i virkeligheden bare brug for at være sammen. Sådan rigtigt. Uden alle mulige andre forstyrrende ting?…)

👉🏻 Spist sådan ca. 14 is. To om dagen. Mindst.

👉🏻 Knebet mig selv i armen over alle de mange, mange smukke solnedgange, jeg har set. Hold da fast, manner. Den her sommer går over i historien! Jeg har serøst flere solnedgange i hukommelsen, end jeg har spist is. Og det siger ikke så lidt.

👉🏻 Været på cykeltur med mit hold oppe i sommerhusland og for filan, det var lækkert. Vi skal helt klart på flere fælles cykelture. Hvorfor gør vi ikke det noget mere? Det var simpelthen så hyggeligt og befriende.

👉🏻 Været i Zoologisk have med Elin og bedsteveninden i noget, der mindede om 100 grader. Det var varmt. Meget varmt. Men også super dejligt. For de råhyggede sig – og jeg fik set en lille nyfødt baby-giraf. Nuttet level 1000.

👉🏻 Haft 6 tandbørstningskriser med mindstemanden. Den sidste aften faldt han i søvn, inden vi nåede dertil. Det er ufatteligt, så sur han bliver over en sølle tandbørste.

👉🏻 Mestendels været iklædt badetøj. Det er altså en ret vild sommer, vi har gang i. Tror ikke, jeg har haft lukkede sko på i flere uger f.eks. Og jeg bor i mit badetøj. Jeg kan næsten ikke holde andet end en stroptop og løse shorts ud…

👉🏻 Været virkelig tæt på at klikke den her hjem. Meget tæt. Gad så godt. Men prøver at holde mig i skindet. For nu har jeg opdaget, at de her er blevet sat ned. Og dem har jeg drømt om længe. Men måske det alligevel er for sent nu? Sommeren kan jo være slut i morgen?

👉🏻 Overvejet at starte i et træningscenter eller med en personlig træner eller til yoga eller noget i dén dur. Overvejet….alle de is dér, de flytter sig sgu ikke selv…..

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MINE SOMMERFAVORITTER PÅ BEAUTY HYLDEN