TI TUSINDE MILLIONER, MINDER OG MAGI

MINE SOMMERFAVORITTER PÅ BEAUTY HYLDEN

I den her hede og skørt lange varme sommer, så har jeg et par af mine personlige beauty favoritter, som jeg lige vil dele med jer. Nogle af dem har jeg oprindeligt modtaget til test, andre selv købt. Men fælles for dem er, at de har været brugt op – og er blevet købt igen, til trods for at beautyhylden er godt fuld herhjemme. Simpelthen fordi jeg ikke føler, jeg kan undvære dem.

1.M2 Beauté

Jeg kan mærke, at jeg virkelig har brug for fugt disse dage og min højtelskede M2 Beauté Ultra Pure Solution Facial Nano Spray er en lifesaver! Jeg elsker den. Det er en fugtgivende spray til ansigtet med koncentreret indhold af C vitamin der giver en rigtig intens og friskende følelse, synes jeg.  Man kan bruge den som en del af sin renserutine før f.eks. serum og creme, eller også som fixer ovenpå makeup for et længerevarende hold og opfrisket look. Jeg bruger den hver aften og morgen, den er så rar.

M2 Beauté Eyelash Activating Serum er blevet giga populær og man forstår hypen, når man først har prøvet den. Den giver smukke og lange vipper ved at sørge for, at øjets naturlige vipper vokser hurtigere og bliver stærkere. Jeg synes, den er genial. M2 Beauté Eyelash serum stimulerer vippehårenes vækst ved brug over en periode. Jeg har brugt den i nogle måneder nu, jeg er kæmpe fan! Man påfører i vippekanten, som var det en flydende eyeliner, og lader det tørre helt ind. Det er en dyr fætter – og lige nu er den faktisk næsten på halv pris!! 

2. Swiss Clinic 

Jeg har stadig til gode at prøve den her, som alle ellers sværger til, det må jeg snarest prøve. Men de her self-tan pads, ikke? De er sååååå gode. Jeg ved godt, det har været en god, lang sommer, men jeg er faktisk ikke stor fan af at være direkte i solen, jeg kan med alderen se, hvad det gør for min hud. Jeg får så heller ikke rigtigt lov af mine små aktivitets-bomber herhjemme….

Så selvom man skulle tro, det var overflødigt med selvbruner eller sommerglød på ‘snyde’ måden om sommeren, så er det faktisk ikke sådan for mig. Jeg bruger det meget om sommeren. Fordi jeg jo gerne vil gå rundt i bare ben og top uden ærmer og den slags – gerne uden at ligne en maddike 😉 (Jeg bruger fx denne her til benene, den er super til prisen!)

De her geniale Pads så jeg anbefalet hos en anden blogger og skyndte mig at klikke køb. De er super nemme at bruge, også til eksempelvis rejser, fordi det ikke er flydende creme og de giver en perfekt solbrun farve og glød – samtidig med at de beskytter huden og modvirker alderstegn. De beroliger, fugter og gør huden blød, når du sover. Og så misfarver de hverken tøj eller lagen, smart!

Jeg passer altså lidt på solen og bruger høj faktor og solbader ikke sådan vildt meget. Så er det rart med lidt hjælp.

…og nå ja, så er den her sådan set ret fin til stranden med ungerne taget pris i betragtning. Bare et lille tip.

3. Rudolph Care 

I forlængelse af ovenstående, så bruger jeg også den her. Jeg fik den til jul og synes, den er ret smart, fordi man blander den med sin egen -aften og dagcreme. Det betyder, at man får sin foretrukne fugt samtidigt, og at man kan dosere det. I vinters blandede jeg blot nogle få dråber i, for lidt svag glød, mens jeg lige nu blander langt mere rundhåndet, for at få lidt mere farvet glød 😉 Drønsmart!

4. Muti Care

Jeg sværger jo til serum og har en del forskellige, denne er blandt top favoritterne. Anti Age Serum fra Muti er med hyaluronsyre, som de kloge påstår bevarer en ungdommelig og frisk glød (uhhh ja tak da!), samtidig med at ældning af huden modvirkes. Jeg ved ikke, om det er årsagen til at jeg nyder den – jeg synes bare mest, at den er enormt behagelig at påføre og så trænger den godt ind. Jeg er fan.

Og ja. Jeg er simpelthen begyndt at bruge øjencreme. Gisp, jeg føler mig gammel, men det er vitterligt et behov. Anti Age Eye Cream fra Muti er en slags gel med en kølende effekt. Det er rart, når man har det varmt i heden og har en natteravn på 1,5 år. Den reducerer hævelser omkring øjnene og så giver den fugt og virker let ‘opkvikkende’, hvis det er det rigtige ord. Jeg er på min anden dåse nu.

5. African Botanics

Den her Marula Streetchmark Botanical Body Oil fik jeg af et PR bureau, dengang jeg var gravid med Elliot. Den skulle afhjælpe og minimere strækmærker. Jeg har ikke fået dem af min graviditet dog, nogle af gangene, men derimod har jeg fået lidt på lårene, dengang jeg gik heftigt op i vægt. Det skete et års tid efter jeg havde født Elin. Inden jeg blev gravid med hende, var jeg meget tynd. Der er mange, der siger, at den her slags ikke hjælper, og noget kan skyldes almindelig fugt og pleje, andet kan skyldes årenes gang, men jeg kan se, de er minimeret. Og så elsker jeg bare at putte olie på, når jeg har været i bad. Særligt lige for tiden er min hud simpelthen så tør grundet alt det sol og havvand, så det er helt perfekt.

6. Olso Skinlab 

Og så spiser jeg altså stadig dem her. Som I måske kan huske, lavede jeg et blogsamarbejde med dem i forsommeren og jeg er fortsat med dem efter endt samarbejde, fordi jeg tror, de kan gøre en forskel. Det er i hvert fald forsøget værd, fordi de er så nemme at have med på farten og blande i mad og drikke – og jeg har virkelig brug for ekstra fugt og collagen. Og det her virker til at være en god måde for mig at opnå det på.

Det var lidt om mine nuværende sommer favoritter på beauty hylden. I ved, sådan nogle go-to produkter, som jeg altid har med mig og som jeg ikke føler, jeg helt kan undvære. Jeg har meget forskelligt stående, men de her nævnte produkter, er nok blandt dem, jeg hiver oftest fat i. Har I det på samme måde?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TI TUSINDE MILLIONER, MINDER OG MAGI