DEN SIDSTE UGE HAR JEG...

SANDY SUMMER DREAMS

1. Jakke fra Stine Goya på udsalg her // 2. Silkebuks fra Totéme på udsalg her // 3. Solbriller fra Valentino på udsalg her // 4. Hvid flæseskjorte fra Sonia Rykiel på udsalg her // 5. Ørering fra Trine Tuxen her // 6. Satinjakke quiltet fra Ganni på udsalg her // 7. Frynsetaske fra Leowulff på udsalg her // 8. sandaler fra Mango på udsalg her // 9. Sweatshirt fra Calvin Klein på udsalg her // 10. Nederdel med perler på fra Ida Sjostedt på udsalg her

Indlægget indeholder reklamelink*

Det hænger muligvis sammen med den endeløse sommer og de lange varme aftner, med de mange strandture og aftenlyset, når det rammer inden solnedgang på en sommeraften. Men jeg gad rigtig godt kunne iføre mig alt det ovenviste. Det meste er endda på udsalg. De varme nuancer, de skinnende overflader, de forskellige teksturer, som perler, frynser, satin og silke…det passer så fint til solkysset hud og casual hår. Jeg kunne finde på tusinde måder at kombinere de her items på.

Det er den perfekte farveskala til den her danske sommer. Jeg er godt nok også langsomt ved at være lidt varme-mæt, men så alligevel….de dér sommeraftner, ikke? Hvor det eneste, man behøver, er en lille trøje eller en sweatshirt og hvor man kan cykle hjem i bare tæer, de er så vidunderlige. Jeg leger gerne med lidt endnu.

*Har du også lyst til at forkæle dig selv? Så kan du undersøge dine muligheder nu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DEN SIDSTE UGE HAR JEG...