SANDY SUMMER DREAMS

STORE SKOLEPIGE

Her ses et stk. stolt skolepige. HELT klar til skolestart i næste uge. Hun glæder sig meget. 1. klasse, det er stort. Nu er hun ikke længere blandt de mindste på skolen, nu er hun ifølge eget udsagn en stor pige. Og det er hun. En stor pige, altså. Kan næsten slet ikke fatte, hvor meget, der er sket med hende, siden hun startede i skole sidste år. Det er på alle måder et andet barn nu. Det er et vildt skifte fra børnehave til skole. Og hun har taget det hele så flot. Men nu begynder skolelivet også sådan ægte. Hvor 0. klasse jo stadig på mange måder er en slags forlængelse af børnehaven, så er 1. klasse mere ‘rigtig’ skole. Jeg er – som hun selv – spændt på, hvordan det går. Men også meget taknemmelig for, at hun har klaret det hele så flot indtil nu og at hendes klasse og skole virker så god, som den/de gør.

Hun kendte ikke et øje, da hun startede. Da vi jo flyttede kommune kort inden, var der ingen fra børnehaven og det er en stor mundfuld, både at skulle starte en helt ny hverdag uden de vante, trygge rammer, med en helt ny selvbestemmelse og nyt ansvar, oveni at man ikke kender nogen, hverken børn eller voksne.

Vi er også vokset. Det er ikke kun barnet, der starter i skole. Det gør forældrene også. Forældreintra, legeaftaler, madpakker, idrætsdage, fødselsdagsgrupper, legegrupper, nye venner og nye rytmer. Vi er lidt bedre rustet denne gang. Sidste sommer på denne tid var vi ca. lige så uvidende om, hvad der ventede os, som dengang, jeg selv startede i skole 😉

Det er som sådan ikke tøj, der er indkøbt til første skoledag. Det er bare fundet på udsalg her og her og jeg synes bare, det var et sejt sæt. (Der hører også en fin matchende trøje til.) Det syntes hun heldigvis også. Sandalerne fandt vi forleden på mega udsalg i Magasin, der lige nu kører 70%. Selv har hun dog længe planlagt tøjet til første skoledag. Det bliver…..hvordan skal jeg sige det….dejligt farverigt 😉 En kjole med flamingoer på og masser af strut (ikke tyl, bare sådan ekstra stof), som mormor købte i starten af ferien, et par glimmer sneakers, som hun fik lokket ud af selvsamme mormor på Bornholm (og som jeg næsten får ondt i øjnene af, men hvad pokker) og hendes solhat. Haha….Men hun føler sig meget smart, når hun har det på – og det er det vigtigste.

Det er hendes dag og det er stort for hende. Hun synes, det er edder sejt, at skulle i 1. klasse – og så må man naturligvis gerne ligne et farverigt fastelavnsris dén dag. Når det er sagt, så er det dog rart nok, når vi kan mødes om noget tøj, som både hun og vi synes er smart og fint til hende. Og det er altså lykkedes med dette sæt fra Mads Nørgaard. I kan finde det her. Og selvom vi her er gået lidt væk fra det lyserøde og meget girly, som hun jo ellers elsker, så er der stadig blomster, glimmer på sandalen og flæse på sokkerne 😉 Jojo, hun ved, hvad hun vil.

Tasken er fra mærket Kaos og en PR gave, vi har modtaget – og hvis I også synes, den er cool, så husk at følge med herinde i løbet af de næste dage, for der kommer snart en sej konkurrence, kan jeg afsløre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SANDY SUMMER DREAMS