I´M OUT!

CRYSTAL PALACE FRA PLAYMOBIL – REN MAGI

Reklame

Skriver hun nu igen om Playmobil? Er det ikke efterhånden lidt utroligt, hvor meget Playmobil de har stående derhjemme? Er det bare fordi, hun får det kastet i nakken?

Jeg kan godt forstå, hvis der sidder nogen og tænker sådan, men nej – det er faktisk kun en lillebitte flig af det samlede billede. Vi er stolte af og glade for at få lov at teste og prøve Playmobils nye serier, men det ærlige svar er, at vi ville have gjort det anyway. For jeg kan simpelthen ikke komme i tanke om noget legetøj, som min datter er mere begejstret for. Og sådan har det været i rigtig mange år nu.

Det startede for 3-4 år siden, da hun fik sit første sæt af farmor og farfar. Vi var ærligt talt meget måbende alle sammen, som vi sad derinde i stuen og iagttog hende, imens hun i flere timer bare sad i sit eget univers og legede. Sådan har det været lige siden. Hun fordyber sig på en helt anden måde, opstiller små universer og er nogle gange slet ikke til at råbe op. Det er altså ret fantastisk. Jeg kan ikke komme i tanke om andet legetøj, der optager hende på samme måde.

Af samme årsag har jeg faktisk også været lidt forbeholden overfor at sige ja til at være ambassadør og modtage alle de nye serier til test. For hvad nu hvis hun blev mættet? Sådan noget sker jo nogle gange, at man får overload så at sige – og nyhedens interesse dør ud. Men nej, min datter går så meget op i sit Playmobil, som det er muligt, tror jeg.

En af de ting, jeg ret godt kan lide ved hendes leg med Playmobil er, at hun eksempelvis nyder, når hun har venner på besøg, at de leger sammen med det. Men det er ikke betinget af andre, at legen kan udfoldes. Det er en ret væsentlig pointe. Hun elsker at lege alene med det. Hun kan bruger rigtig mange timer sådan.

Den nyeste serie Crystal Palace er et krystalpalads, et nyt legetema med prinser og prinsesser, skinnende krystaller og masser af romantisk og magi. Kort sagt, det er spot on til min store pige. Bedst som jeg måske tænkte, at hele Elsa-feberen var aftaget, så får hun dette slot – og siden har jeg ikke hørt om andet end en magisk verden af is, lysende krystaller, frost kjoler, der skifter mønster i koldt vejr og is-drager med sne-lanterner i kløerne. Haha….

Temaet har ret mange skjulte hemmeligheder og ekstra legefunktioner, så der er garanteret fantasifuld leg i lange baner.

Der er både hemmelige trapper gemt på siden af slottet, der kan slås op og ned efter lyst, en skinnende krystal (kræver AAA batterier), der lyser pink og en kjole, der skifter farve, når den bliver kold eksempelvis. Min datter har haft stor morskab af at putte den stakkels prinsesse i fryseren for at se mønsteret på kjolen udfolde sig.

Der er også en krystalport til vinterverdenen, som kræver en magisk nøgle, for at den kan åbnes, den kan både lyse og blinke og så følger der et særligt armbånd med, som min datter gladeligt ifører sig, hver gang hun leger med det, for så matcher hun den ene af prinsesserne. Hun kan åbne porten med sit armbånd – og alene dét, samt den lysende krystal er nok til at hun er solgt og helt inde i sit eget magiske univers. Det er det rene trylleri for hende!

Legesættet har også sin egen PLAYMOBIL animationsfilm om prins Florin og prinsesse Finya og deres forbudte kærlighed. I kan se den her.

I kan se hele serien her og info om priser med mere. Serien her adskiller sig især på magien, synes jeg. Fordi der er flere af de interaktive elementer, der virkelig sætter legen i gang.

Herhjemme har vi også en lille yderst nysgerrig knap 2-årig, som jo tydeligt ser, hvor glad storesøster er for sit Playmobil. Han iagttager, hvor fordybet hun er og hvor  glad det gør hende, hvor mange timers leg der er i det og hvor meget, hun giver sig hen. Derfor er det for ham også ekstremt interessant.

Egentlig er han jo alt for lille til de her serier, hun sidder og leger med, men faktum er, at han fra tid til anden forsigtigt lister sig ind på hende og pænt afventer, til hun giver grønt lys. Han ved godt, hun bliver rasende, hvis han vælter det eller ødelægger det. Så det tør han ikke 😉

Men det sjove er, at de er begyndt at lege ret meget sammen med det. Han har heldigvis aldrig været et barn, der puttede ting i munden, det gør han altså bare ikke, og så er hans fin-motorik altså ret imponerende, må jeg sige. Han burde være alt for lille til det her. Men ikke desto mindre, så leger han med. Og han hygger sig! Hold op, han synes, det er spændende.

Opbevaring?

I er rigtig mange, der har spurgt ind til vores opbevaring af Playmobilet, når jeg viser det på Instagram f.eks. Og jeg forstår. Det var faktisk noget af det første, jeg selv spurgte ind til hos andre, da vi startede med at samarbejde med Playmobil. Det fylder en del. Og pointen herhjemme med det er, at det skal stå fremme, for det er sådan, der leges med det.

Jeg går derfor og skriver på et indlæg om opbevaring, stay tuned. Hvis I har andre spørgsmål i den forbindelse, så spørg endelig, så tager jeg det med i næste indlæg.

Så glad ser man ud, når man har fået sit eget krystal palads….

PSSSST:
Der kommer en ny Playmobil playdate d. 20. oktober i Kulturhuset Islands Brygge. Jeg skal nok fortælle mere, når vi nærmer os, men sæt kryds i kalenderen allerede nu! Det er gratis at deltage, og de første 50 familier får en særlig goodie bag med overraskelser.

 

2 kommentarer

 • Anja

  Udover playmobil, hvad leger Elin så med? Har en datter der snart fylder 6 år og savner lidt inspiration

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Hun er meget girly. Hun elsker at lege klæd ud og sminke. Og hun elsker at bygge huler og så leger hun også en del med my little pony 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I´M OUT!