OMROKERING AF STUEN & NY SOFA

I´M OUT!

Phew, det har været en hektisk uge. Én af dem, hvor man lige skal holde vejret, for ikke at vælte i svinget. Vi rejser i næste uge og det glæder jeg mig til. Det bliver dejligt at komme lidt væk og ikke mindst bade i en pool og nyde familietid sammen. Men det betyder også, at vi har haft en uge mindre til at få afsluttet vores arbejdsopgaver, der tilfældigvis har været fordoblet lige akkurat denne måned. Sådan er det jo, når man er selvstændig, som min mand og jeg er. Man kan ikke altid selv styre omfanget og frekvensen af opgaver.

Dertil kommer, at vi har haft besøg af et kamerahold, vi har skullet holde mad-gruppe for en håndfuld børn fra klassen og så har Elliot sovet helt umanerligt dårligt – hvilket resulterede i et lægebesøg i morges. Det ser ikke ud til, at de kan finde årsagen, men han sover meget ringe og vil faktisk ikke ligge ned. Han sætter sig op hele tiden og tager sig til ørerne. Lægen kunne dog ikke se noget og anbefalede at vi gav ham en Panodil at sove på i nat, da der kke umiddelbart er væske eller andet at spore. Det er jo sådan set godt nok, altså at han ikke som sådan har tydelige sygdomstegn eller andet, men det ændrer ikke på, at jeg i nat fik tre timers søvn, de forgangne nætter knap 5 timer. Jeg er træt helt ind til benet.

Derfor er det mig også ufatteligt, hvordan det er lykkedes at få taget ovenstående billede af mig, hvor jeg ser ligefrem frisk og nogenlunde velfungerende oppe i hovedet-ud. Det er jeg ikke. Jeg føler mig som en hængt kat og har drukket så meget kaffe og klimtet så hårdt i tasturet den seneste uge, at jeg næsten har glemt at trække vejret undervejs.

Men nu er det fredag og i dag har vi ingen planer. Jeg har netop trykket send på ugens sidste deadline og vasketøjet er fandenme også ordnet. Stormen Knud er vist på vej og jeg har ikke taget rigtigt tøj på i dag. Det har jeg heller ikke i sinde. Om lidt kommer mine guldklumper hjem sammen med deres far og så skal vi have burger og fredagsslik. Jeg agter at tage min dyne op i sofaen og så glæder jeg mig over, at ingen andre mennesker skal glo på mit trætte ansigt i dag. Jeg har poser under øjnene, der er større end fuldmodne blommer og jeg er askegrå i hovedet. Men det er weekend, og jeg nåede min to-do liste. Og om 4 dage rejser vi mod varmere himmelstrøg.

I´m out.

 

8 kommentarer

 • Marianne Vibe

  Det lyder bare lækkert med en tur sydpå 😀☀️😎
  Men som en (hvis jeg selv skal sige det) garvet mor til et et par nu voksne “ørebørn”, vil jeg klart anbefale dig fluks at gå til en øre læge med Elliot. En læge har ganske enkelt ikke hverken kompetencen eller remedierne til at få det fulde overblik over et barns ører og kan ikke vurdere om barnet har væske i melemøret, som jeg formoder han kan have.. 😬 Hvis han har ændret søvnvaner og sætter sig op og tager sig til ørerne, tænker jeg klart der er noget der generer ham. Jeg genkender desværre mønstret 😕
  Og hvis I skal ud at flyve, så er det i den grad relevant og husk at give ham næsespray inden afgang, da det ellers kan være smertefuldt for ham.
  Pøj pøj med det og rigtig god ferie ☀️☀️☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guldlog

   Ja, du er nemlig heller ikke den første, der siger det. Jeg tror du har ret. Men måske spørger jeg dumt: hvorfor sender lægen os så ikke videre til en ørelæge?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Ha’ en skøn tur! Det er velfortjent 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Vi fik samme melding fra lægen med vores nu seks-årige dreng – men da han var knap to år og sov elendigt gik vi alligevel til ørelægen – og der var meget væske og store polypper. Hvorfor lægerne udtaler sig så skråsikkert, ved jeg ikke, for har hørt samme historie fra SÅ mange… 😕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Ville også anbefale en ørelæge – forstår heller ikke hvorfor læger ikke sender videre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manja

  Ville også tage direkte til ørelægen med ham. Kan anbefale Lars Sebbessen i Indre By, der har været guld for min nattesøvn. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina B.

  Puh ha – det lyder ret hårdt 🙁
  Det bliver godt med ferie og varme.
  Vores søn havde også problemer med ørerne, da han var lille. Vi blev anbefalet at give ham Bio-Strath urtegærdråber (det hedder vist bare Strath nu). Det virkede i hvert falt på ham.
  Ønsker jer det bedste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

OMROKERING AF STUEN & NY SOFA