OMROKERING AF STUEN & NY SOFA

ON MY MIND

1. Pink frakke fra Isabel Marant her // 2. Ternet taske fra Baum und Pferdgarten her // 3. Lyserød lænestol fra Bloomingville her // 4. Ønsker mig sådan ca. alt fra Glossier // 5. The Monocle Guide to Cosy Homes her // 6. Parfume fra Maison-Margiela her // 7. Sneakers fra Adidas her // 8. Bukser fra Missoni (på udsalg) her 

 

Efterår betyder ikke bare sæsonskifte i vejret, men også i garderoben. I hvert fald for mig. Egentlig mangler jeg allermest et par bukser. Helst sådan nogle praktisk hverdagsanvendelige nogle, jeans eller et par klassiske sorte. Sådan nogle, jeg kan cykle i, aflevere børn i vugger i, lege med biler på gulvet i, den slags. Med andre ord: Alt andet end de her åndsvagt pæne flagrende Missoni bukser i tynd strik med sølvglimmer. Tsk.

Sneakers mangler jeg vel egentlig heller ikke….sagde ingen kvinde nogensinde. Haha. De her er edderrådme pæne. Og så overvejer jeg helt seriøst, om man skulle tilføre stuen lidt lyserød? Det er endnu ikke fremlagt for manden, skal lige have lagt en tungtvejende slagplan først, men den kommer….for jeg tror på det. Og hvem i alverden ville ikke blive glad helt ned i maven af at gå efteråret i møde iklædt pink frakke og tern? Ja, jeg spørger bare.

Ak ja, der er mange ønsker på listen herhjemme. Både til boligen og mig selv. For nu, så lader jeg det hele stå på listen lidt endnu og summer videre. For man må jo prioritere lidt, ikke? Og det er jeg grundlæggende ikke særligt god til. Men min erfaring de seneste par år har alligevel vist mig, at hvis jeg afventer lidt og mærker ordentligt efter, så ender jeg også med at gøre de bedste køb. Det er lidt sjovt, det dér med efterår og tøj. For rigtig mange, betyder efterår at man går i mørkere farver og måske bliver en tand mindre farverig generelt. Det helt modsatte sker altid for mig. Det er nok min måde at kompensere for mørket og kulden på. Der skal være plads til lidt fest & farve, selv på de grå dage!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

OMROKERING AF STUEN & NY SOFA