VORES NYE GARDINER FRA LUXAFLEX

ON MY MIND

1. Blazer jakke fra Mango her // 2. Posetaske fra Isabel Marant her // 3. Sidebord fra Hay her // 4. Coffeetable book her // 5. Ankelstøvler fra Angulus her // 6. Armbåndsur med læderrem her // 7. Serveringsfad Bloomingville her // 8. Væglampe fra House Doctor her 

Jeg er inde i en lidt svær periode, hvis man spørger min pengepung altså. Nogle gange, så er der ikke rigtigt så meget, der fanger ens interesse, mens det andre gange er som om, der vælter varer og ønsker ned i hovedet på én på daglig basis. Og lige nu er jeg altså i sidstnævnte fase. Det skyldes nok sæsonskiftet, der både giver mig behov for en ny (eller i hvert fald opdateret) garderobe og det faktum, at jeg igen skal tilbringe meget tid indendørs, hvorfor min bolig er i gang med en større make-over.

Jeg er stadig lidt i ‘limbo-land’, når det kommer til garderoben, for jeg har mig så meget, at jeg ikke kan passe dét tøj, jeg brugte sidste efterår (hvor jeg havde en ret lille baby og lidt for meget graviditetskrop stadigvæk), men samtidig ikke nok til, at jeg kan passe det tøj, jeg brugte inden, jeg blev gravid og tog en million kilo på. Jeg er virkelig træt af det. Men for nu, der er hovedfokus på et par gode efterårssko, hvor nummer 5 her er et virkelig godt bud – og en ny pæn sort blazer. For dem lever jeg i. Og hvis jeg så desforuden måtte have lov at drømme lidt, så ville det fine bord og den ultra cool taske da skam heller ikke være helt skidt, vel?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VORES NYE GARDINER FRA LUXAFLEX