SOMMEREN ER FORBI NU....

SPAR 20 – 50% PÅ MOODINGS TIL ONSDAG

1. Lounge stol fra Woud her // 2. Rustik krukke fra Muubs her // 3. Lampe fra Please Wait to be Seated her // 4. Loftlampe fra Frandsen her // 5. Potteskjuler fra Bloomingville her // 6. Knagerække fra Gubi her // 7. Anti-smell handsoap fra Humdakin her // 8. Loungestol Beetle fra Gubi her // 9. Sidebord i messing fra Hay her // 10. Bænk i bøg fra Bloomingville her 

Halløjsa, tjekker lige ind med en servicemeddelelse; Moodings har nemlig mellem 20-50% fra i dag og til onsdag. Og det gælder langt de fleste mærker. Faktisk på nær nogle enkelte. Jeg har længe udset mig op til flere favoritter og jeg overvejer derfor heftigt lige nu, hvilke nogle af dem, jeg skal slå til på. For det vil da næsten være dumt ikke at udnytte, ikke? Jeg har en del Gubi favoritter til eksempel og det er efterhånden sjældent at de kommer på udsalg. Desuden er jeg lidt lun på det fine sidebord fra Hay, måske det skulle hjem nu hvor jeg er i gang med at lave stuen om?

Jeg har også linket til og indsat to favoritter, jeg allerede har herhjemme – fordi I altid er kæmpe mange, der spørger på netop disse to, hver gang jeg viser dem; Planet lamp fra Please Wait to be Seated og min smukke bænk fra Bloomingville. Begge nedsat lige nu!

Rabatten gælder fra i dag søndag (2. september) til på onsdag (5. september) og der er 20% rabat på alle varer. Nogle varer 50%. Rabatten er fratrukket på siden, så man behøver ingen kode.

Bemærk dog at disse brands er ekskluderet: Oliver Furniture, Sebra, CC børnebmøbler, Muuto, Tekla og By Lassen.

Men der er dælmer mange gode, som er med. Uhh, hvor kan jeg mærke, jeg slet ikke kan styre det her. Jeg vil også super gerne have en masse krukker og potter og så mangler jeg altså big time noget kunst/pynt til min store hvide væg, der nu er frigivet inde i stuen. Måske man skulle prøve sig med en plakat eller to? 

Og ps: Den der håndsæbe, jeg linker til, ikke? Den er geeeenniiiaaaal. Bare lige FYI. Den fjerner lugt efter madlavning eksempelvis. Hvor optur er det lige? Og andre….situationer, eksempelvis hvis man har børn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SOMMEREN ER FORBI NU....