HOLDER I HALLOWEEN? GODE TIPS TIL KAGER

DET PERFEKTE SIDEBORD I GRØN BETON

Indeholder reklame

Jeg har længe været på udkig efter et sidebord, som vi kan have stående ved siden af sofaen. Vi havde lidt ekstra plads at give af og manglede lidt noget, vi kunne sætte af på. Men jeg har af uvisse årsager haft svært ved at finde et, der passede rigtigt ind, følte jeg. Jeg har haft bogmærket en del, men til syvende og sidst, har jeg ikke turde klikke køb, da jeg var usikker på, om de nu også passede ind.

Som I måske husker, så driller indretningen af stuen mig nemlig stadig lidt. Men det var altså indtil jeg faldt over dette smukke bord fra Bloomingville. Jeg elsker det. Først og fremmest spiller den grønne virkelig godt sammen med mit elskede marmorbord, jeg har arvet fra min mormor, og med vores planetlamp fra PleaseWaittobeSeated, der begge er i helt samme grønne nuance. Dels matcher den vores nye grønne vægfarve. Og så er jeg ret pjattet med sildebensmønstret.

Jeg har udset mig en ny skænk, som måske skal flytte ind, så jeg rykker stadig lidt rundt. Og så overvejer vi også at male endevæggen i samme grønne nuance, og flytte på planetlamp. Indtil vi er helt på plads, så venter jeg lige lidt med at vise hele stuen frem i sin helhed, men jeg kan mærke, at det her nok skal blive godt. Jeg er klar over, at det lyder lidt mærkeligt, at være SÅ begejstret for et sidebord, men det er altså noget, jeg har kigget efter i snart et helt år. Jeg begyndte sidste jul. Og jeg er så pjattet med det her.

Er det ikke flot? Jeg synes også at prisen er ret fair. I finder det HER. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOLDER I HALLOWEEN? GODE TIPS TIL KAGER