ON MY MIND

HOLDER I HALLOWEEN? GODE TIPS TIL KAGER

Jeg har skrevet om Halloween og vores tradition med denne et par gange før herinde, eksempelvis HER eller HER og i begge indlæg, er der gode tips at hente til sjove kager, man kan bage, sjove aktiviteter man kan lave og andet.

Vi begyndte for efterhånden flere år siden og vores oprindelige tradition var faktisk enormt hyggelig. Den tror jeg altså, vi skal have genoptaget. I år når vi det dog ikke, dels er min datter allerede ‘lovet’ ud til et andet Halloween arrangement, dels er min mand slet ikke hjemme i år. De to forrige år har vi ikke gjort så meget ud af det, grundet baby og generel undtagelsestilstand i forbindelse hermed 😉 Men det tror jeg altså, der skal laves om på til næste år.

Jeg vil gå all in til næste år. Jeg synes, det er en ret hyggelig tradition, når nu det skal være og jeg ville nok ikke have troet det for blot få år siden. Det gør det ikke bedre, at min datter nu er så stor, at hun jo dyrker det selv i høj grad. Hun synes det er super sjovt – og leger de voksne med på egne præmisser, så ER det faktisk en ret hyggelig måde at samle venner og børn på og få en hyggelig dag ud af det.

Jeg har også bemærket, at det generelt er vokset meget de seneste år, der findes mere og mere cool pynt og sjove ting, man kan benytte sig af ved Halloween. Da vi begyndte på det grunden en amerikansk ven, der var der faktisk ikke ret mange herhjemme, der endnu gjorde det. Jeg kan huske, at jeg virkelig måtte lede det første år efter pynt og kostumer. Det er ikke ligefrem fordi det er svært at finde den slags i butikkerne nu, vel? 😉

Men selvom vi altså ikke selv holder det i år, så kunne det jo være, der var nogle af jer, der skulle holde Halloweenfest eller kunne bruge et par gode gode ideer eller fif til, hvordan I pynter bordet eller finder på sjove uhyggelige tiltag med kager og drikkevarer til halloweenfesten? Så tjek mine forrige indlæg om emnet.

Jeg glæder mig allerede til at gå helt amok på det til næste år.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ON MY MIND