ON POPULAR DEMAND: VORES GULVE

NY SPIRIT-SERIE FRA PLAYMOBIL OG NY PLAYDATE!

Indeholder reklame

Endnu en skøn serie er landet hos Playmobil. Nemlig Spirit, riding free-serien. 

Min datter elsker den. Hun så filmen første gang for rigtig mange år siden og efterfølgende er den så blevet lavet til en serie, (kan findes på Netflix) som hun også tidligere har ædt råt. Det er tilpas girly universet, men samtidig action-fyldt, hun elsker det. Jeg kan tydeligt huske, hvordan hun sad i vores gamle lejlighed og genså Spirit filmen igen og igen og igen. Jeg har faktisk for mange år siden lavet en af de populære Pavens Prædikner om hende og en vis hestefilm. Det var den her 😉

”Spirit” er en animationsfilm fra 2002, fra Dreamworks, der handler om vilde heste i den amerikanske vildmark på indianernes tid. Spirit bliver indfanget som ridehest af amerikanske soldater, og jagten på friheden går ind, for Spirit er ikke til at tæmme. På sin flugt møder han en ung indianer og hoppen Rain, som han forelsker sig i. Og så bliver der lyserød himmel og violinmusik, haha.

Musikken er faktisk netop det, der gør filmen til noget specielt. Stemninger og følelser kommer nemlig til udtryk gennem musikken, der er komponeret af Hans Zimmer og sunget af Brian Adams. Og min store pige hun åd det hele råt. Det gik rent hjem.

Så det er klart, at hun var ualmindeligt begejstret, da denne serie kom ind ad døren!

Helt som vanligt har hun leget med det i timevis og hun er nok især meget begejstret for denne serie, fordi hun allerede kender selve historien og nu får mulighed for selv at digte videre på den og lave sin egen version. Når det er sagt, så betyder det bestemt ikke, at der ikke kan skabes andre universer omkring serien. Man behøver ikke kende filmen, for at kunne lege med den.

Jeg elsker den, fordi det er en af de pænere serier 😉 Må man godt sige det? Altså, det er jo helt ligegyldigt, hvad jeg synes, hun knuselsker sit Playmobil og legen og glæden kan ingen tage fra hende. Men jeg synes simpelthen det her hus er SÅ flot og fint og det generer ikke mit øje, når det står midt på gulvet. Og det pynter at have stående på en reol.

Legesættet indeholder eksempelvis Lucky, Spirit, en stald med navneskilt, tæppe, seletøj, plejeudstyr, skovl, vandspand og meget andet tilbehør. Og så er der jo huset. Åh, hvor er det fint. Som altid med de vildeste detaljer!  Det er altså meget svært ikke at lade sig imponere. Eksempelvis er der under kuskesædet og læssefladen plads til at transportere bagage og proviant. Så fine detaljer.

Playmobil skriver selv om serien:

Frihed, venskab og eventyr er i centrum når Lucky flytter til det vilde vesten, hvor hun skal bo sammen med sin tante Cora. Hun savner sin venner,  og forskellen mellem dette liv og hendes liv i byen er ufattelig stort. Men så møder Lucky to nye veninder. Udover hendes forhold til dem, udvikler Lucky et helt særligt forhold til mustangen Spirit. Et ekstraordinært venskab er født!

Med det nye PLAYMOBIL tema kan den originale historie om det specielle venskab mellem Lucky and Spirit udspilles og udvides i børns soveværelser rundt om i verden. Sammen med de tre venner og deres heste kan børn blive en del af historien og opleve deres helt eget kreative eventyr.

Og ja, med risiko for at gentage mig selv i uendelighed, så ER det jo præcist dét, som ikke bare denne serie, men Playmobil i al almindelighed kan: Få børn til at skabe deres egne kreative eventyr og fortællingen, som jeg også skrev i dette indlæg. 

På Playmobil Playdate tilbage i marts måned, var jeg så overrasket og overvældet over, hvor mange der viste interesse og ikke mindst dukkede op. Det var virkelig fedt. Elin nød at være med og det var herligt at både skolekammerater og gode veninder pludselig også dukkede op.  Nu sker det igen:

Playmobil Playdate

20/10 – 2018 – Kl. 13.00 – 16.00

Sted: Kulturhuset Islands Brygge

Og ja, denne gang skal vi lege med den nye Spirit serie og også Space serien, og jeg tror, det bliver præcist lige så sjovt og hyggeligt som sidst.

Her er lidt mere info om programmet:

Der er leg på programmet, når PLAYMOBIL stiller en masse legetøj frem d. 20. oktober kl. 13-16. Her kan hele familien hygge sammen og fordybe sig i fantasirige lege med alt fra Spirit hestetema til Rumstationen på Mars, Fifa-fodbold eller Zoo for de helt små. Det er gratis at deltage.

Arrangementet er gratis og henvender sig til alle børn fra 1,5 til ca. 10 år. Mindre børn skal være under opsyn af en voksen grundet små dele. De første 50 familier får en goodie-bag med indhold fra PLAYMOBIL og et magasin fra Vores Børn.

Jeg håber, vi ses på playdaten?

Det er i efterårsferien og en perfekt aktivitet med børnene jo!

 

Hvis du ligesom os også er vild med den her serie, så er der herunder lidt priser og links til hele Spirit serien.

Lucky’s glade hjem – kr. 749,-

Lucky’s far og vogn – kr. 187,-

Marricela – kr. 40,-

Lucky’s soveværelse – kr. 187,-

Hesteboks Pru og Chica Linda – kr. 187,-

Hesteboks Abigail og Boomerang – kr. 187,-

Hesteboks Lucky og Spirit – kr. 187,-

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ON POPULAR DEMAND: VORES GULVE