JEG HAR IKKE SOVET I TO ÅR

ON MY MIND

1. Grøn sidebord fra Bloomingville her // 2. Bog Patti Smith her // 3. Lædertaske fra Loewe her // 4. Kjole fra Ellos her // 5. Støvler fra Steve Madden her // 6. Amber fra Laboratory Perfumes her // 7. Kjole fra Ellos her 

Gad godt forlænge efteråret i ovenstående. Tasken har jeg luret på længe, men jeg tror, det må blive ved drømmen. Men for søren, hvor er den flot. Kjolen fra Ellos er også mægtig fin og har modsat tasken en virkelig fin pris, så den kunne man godt hoppe på. Tror den vil være lige pæn til både grove støvler og smukke høje hæle, som dem her på collagen. Jeg mangler virkelig sådan et par sorte spidse ankelstøvler. Det må jeg have anskaffet mig. Sammen med lidt ny læsestof og duftvand. Jeg havde egentlig helt glemt, hvor ovenud begejstret jeg var for den her AMBER parfume for år tilbage. Måske det er tid at erhverve sig den igen. Den dufter himmelsk!

Sidst, men ikke mindst, så har jeg i rigtig mange måneder, nok faktisk det meste af 2018 ledt efter det perfekte sidebord til sofaen. Jeg tror, jeg har fundet det. Det er jo så pænt. Det vil passe perfekt herhjem til vores stuen grønne nuancer og jeg er ikke sikker på, det kan være anderledes. Helt generelt er jeg aldeles pjattet med mørkegrøn – det gælder både i boligen og garderoben. Og man skal jo starte et sted, ikke?

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

JEG HAR IKKE SOVET I TO ÅR