INSTAGRAM OG VIRKELIGHEDEN

VORES SOVEVÆRELSE I BO BEDRE

Indeholder reklame

Ja, som I måske har kunnet læse herinde af de seneste indlæg, så handler rigtig meget af vores tid og hverdag om søvn. Eller lige nu mangel på samme. Og for pokker, hvor er jeg dog taknemmelig for, at vi i det mindste har verdens bedste seng, når vi så endelig ligger hovedet på puden. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at det har højnet vores søvn betragteligt.

Anyway, for noget tid siden var Bo Bedre forbi herhjemme og lave en lille artikel om vores soveværelse på opfordring fra Auping, og nøj, hvor er det sjovt at se i magasinet efterfølgende. Jeg er stadig rigtig glad for farve vi valgte på sengegavlen sammen med den grønne væg.

Jeg drømmer lige pt. om et nyt sengetæppe, da det her efterhånden trænger til udskiftning og så ville jeg egentlig også gerne finde et større tæppe. Det nuværende ligger ligesom foran sengen, men drømmen er et, der er så stort, at det går hele vejen under sengen og derved sikrer, at jeg træder direkte ud på noget blødt om morgenen.

Vi var så heldige at få et sæt sengetøj, da fotoholdet var forbi, som vi kunne beholde efterfølgende og nu drømmer jeg altså om flere sæt sengetøj fra Auping. Det er jo SÅ lækkert. Meget blødere og bedre, end det vi havde før. Jeg er helt dårlig med det her sæt – er det ikke for sindsygt flot? Ej, det gad jeg godt. Det vi har nu, og som I kan se på øverste billede, det er det her – og det er en drøm at sove i. Det er ikke bare noget, jeg siger. Både min mand og jeg er helt desperate, når det er til vask, og vi er nødt til at ty til nogle af de gamle sæt, haha.

Uanset hvad. Så er sagen jo altså dén, at vi har en baby, der sover ret ringe. Og jeg har en mand, der ofte møder klokken 04.00 om natten for at lave Go Morgen TV. Hvilket betyder, at vores nattesøvn har visse udfordringer i det daglige. Og derfor er det altså så meget desto vigtigere for os, at vi rent faktisk sover ordentligt, når vi endelig gør det. Vi prioriterer det enormt højt.

Alligevel kunne jeg ikke lade være med at tænke, da jeg så artiklen i Bo Bedre, at det måske er liiiidt kedeligt, vores soveværelse. Har I nogle gode råd til, hvordan jeg nemt lige pepper det lidt op? Måske man faktisk skulle prøve med noget tapet??

Vores puf er fra Bloomingville og kan findes her – den findes også i en lavere variant her // Seng og puder er fra Auping her // vores natlampe på skænken er en Verner Panton flowerpot her // Gulvlampen er fra Bloomingville her // Gulvtæppet er fra Ikea og sengetæppe er fra Ellos her 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM OG VIRKELIGHEDEN