NÅR TANDFEEN STARTER VED DIG SELV

DET FINESTE HÅRPYNT TIL DATO!

Indeholder reklame

Ej, jeg er nødt til at dele dette med jer. Prøv lige at se her altså.

Forleden kom der en fin pakke med posten og da vi i husstanden jo har en yderst pyntesyg dame på 7 år, så gik der ikke længe fra den var åbnet, til jeg hørte store jubelhyl.

Pakken var fuld af smuk hårpynt fra mærket Milledeux, som vitterligt er noget af de fineste, jeg har set. Det er altså virkelig lækkert. Og lige nu op mod jul og nytår og familiesammenkomster og masser af sociale festligheder, så er det oplagt at pynte sig bare lidt ikke? Min datter har i hvert fald fluks fået fordelt de smukke hårspænder, så der er til de næste mange lejligheder.

Milledeux laver eksklusivt hårpynt og accessories, og det er godt nok lækkert – utrolig gennemført. Deres smukke kreationer er virkelig eventyrlige og min datter startede derfor med at kaste sig over sløjferne, der ligner slik her og her og naturligvis et gigantisk snefnug/sne krystal. 

Hun har allerede besluttet, at det her sæt skal på juleaften og i næste uge har jeg faktisk inviteret hende i Tivoli og se Nødeknækkeren – og tænk sig – der lå gudhjælpemig en her lille fin nødeknækker og ballerina i æsken også. Amen, der er ikke et øje tørt.

Milledeux små unikke spænder og styles er for mig at se helt oplagte til højtider. Nu både med julen og nytår forude vil jeg lige tippe jer. Hvis I har nogen derhjemme, som er bare halvt så pyntesyg som min pige, så lover jeg jer, så bliver I populære.

Er det ikke smukt lavet? Det virker tilmed ret holdbart. I kan se en oversigt over de forskellige julesæt her, der er utroligt mange fine.

OG!! Jeg har fået lov at dele en rabatkode med jer!

Med koden: milledeux-friends-25 – får I 25%! 

Der er en tydelig råd tråd igennem hele deres univers, og jeg elsker at det taler direkte til min pige og ikke kun hendes glamour-gen, men også hendes forkærlighed for fortryllende fortællinger, apropos vores nyligt bookede Tivolitur.

I æsken lå der også to fantastiske butterflyes, håndlavet i Øko-tex kvalitet som også hårspænderne er og med nikkelfri spænder. Jeg håber virkelig, Elliot vil have én på til jul. Men han er modsat sin søster knap så pyntesyg, så nu må vi se om det lykkes 😉

Nu er vi sådan set helt klar til de kommende mange fester: Fødselsdag for lillebror i weekenden, Tivoli næste uge, julefrokost med kusinerne og selve juleaften, samt nytår fuld af glimmer.

Elins bluse er herfra og rigtig skøn til prisen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NÅR TANDFEEN STARTER VED DIG SELV