OVERSIGT OVER BLACK FRIDAY RABATTER (og mine favoritter)

EN WEEKEND I KAGEBAGNINGENS TEGN

Indeholder reklame

Den her weekend har virkelig stået i kagebagningens tegn. Faktisk både fredag, lørdag og søndag.

Fredag, da min datter kom hjem fra skole, kastede hun sig over chokoladekagen, der skulle laves til lillebrors fødselsdagsfest om lørdagen. Lørdag kom gæsterne og her lavede hun selv hindbærskum og pyntede kagen med slik, som hun havde valgt – naturligvis i pink og lyserød. Det kan ikke være anderledes.

Da gæsterne var gået, og lillebror var lagt i seng, så satte vi os til rette i sofaen og så finale i Den Store Bagedyst. Og spiste naturligvis resterne af den flotte fødselsdagskage, som Elin havde lavet. Opskriften er I nogle stykker, der har spurgt til, den har jeg fundet lige her. Den er næsten idiot sikker. Juhu.

Temaet til fødselsdagen var cirkus og de forskellige ting er fundet lige her, hvilket den fine kage dekoration også var. Og de prikkede balloner. Synes det passede så fint til den her hektiske og lettere gak gak familie med et cirkus tema. Haha – jeg kan i det hele taget ret godt lide tema fester. Måske min familie synes jeg er lidt tosset, men jeg elsker det bare. Stod det til mig, så var jeg gået endnu mere all in.

Søndag tog vi til Nørrebro, hvor Playmobil hold julebag, kagedyst og hvor Micki Cheng fra netop Den Store Bagedyst et par sæsoner tilbage var med. Elin var så begejstret! Hun nød det virkelig og selvom moreren her var lidt presset på tid og kundskaber undervejs, så slog det hende ikke ud. Hun pyntede og bagte som aldrig før og hun synes det var så sejt, at der var en ægte Bagdyst-deltager med. Jeg var max presset, for at bage på tid er ved gud ikke min største kvalitet. Men det gik – og kagerne smagte faktisk mega godt!

Anledningen var den her nye serie, der er et skønt kagehus med alt det sædvanelige seje tilbehør og som vi fluks kastede os over, da vi kom hjem fra eventet. Men oven i alle de vanlige seje detaljer og mange timers leg, der altid er i Playmobil-serierne, så har denne serie også udstikkere i taget, der kan tages ud og bruges til at bage. Ret fed detalje. Og det giver lige et ekstra lag til mulighederne for leg.

Det er en utrolig fin ide og der er altså mange gode timers hygge og leg i den her. Oplagt nu op mod jul, så man kan bage sammen. Elin har allerede bestemt, at når bedsteveninden kommer på sleep-over på fredag, så skal vi julehygge, høre julemusik og bage flere småkager med Playmobil formene.

Selv tænker jeg, at jeg i denne uge nok er nødt til at skære lidt ned på kagen 😉 Men sikken da en dejlig weekend.

I kan se flere juletema ting fra Playmobil HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

OVERSIGT OVER BLACK FRIDAY RABATTER (og mine favoritter)