DRØMMEN OM EN HYTTE I NORGE

ON MY MIND

1. Lampe Model 548 fra Flos her // 2. Plakat fra Paper Collective hos Moodings her // 3. Satinskjorte fra H&M her // 4. T-shirt fra Gina Tricot her // 5. Støvletter fra Aldo her // 6. Kaffekop fra Hay hos Moodings her // 7. Perle mule taske fra Ganni her 

Kender I det, når man har lavet en aftale med sig selv om, at man IKKE skal købe eller shoppe mere. Og så vælter det bare ind med ting i indbakken, som man føler, man bare MÅ eje. Arrggh. Helt generelt har jeg længe følt mig lidt uinspireret og jeg ved ikke, hvad det er, der gør forskellen lige nu. Måske sæsonskiftet? Men jeg synes bare, at der er så mange labre ting derude, jeg godt gad hoppe på. Indtil videre holder jeg lidt igen og tænker i hvert fald, at for at den smukke taske fra Ganni eller vidunderet fra Flos må flytte ind, så skal noget andet først flytte ud. Det er en regel, jeg har, når vi taler om materialle goder i dén prisklasse. Men for pokker – jeg er helt forelsket i begge!

Til at begynde med kunne man også bare få styret en smule af shoppelysten ved at hoppe på en printet cool t-shirt. Jeg mangler virkelig nogle cool t-shirts, for jeg synes, de er en nem måde at peppe et outfit op med. Jeg bruger dem til både jeans, blazer, nederdele og over en langærmet kjole til eksempel. Og lige nu har Gina Tricot, (der jo i forvejen ikke slår bunden ud af budgettet) en rabatkode på 20% på overdele!

Koden er lavet sammen med Bloggers Delight og allerede gældende fra i dag og gælder til og med den 9. november 2018. Koden: BLOGGERSDELIGHT20

Åh, jeg er sgu fristet.

Og så cirkler mine tanker altså stadig om et par ankelhøje spidse sorte støvler. Jeg har efterhånden fundet et utal af muligheder, men enten er de udsolgt i min størrelse, har lidt for høj hæl eller ditto pris. Jeg har ikke opgivet endnu!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DRØMMEN OM EN HYTTE I NORGE