EN HELT ALMINDELIG MORGEN

1 ADVENT: VIND ULD TIL DIG & BABY

Vi har talt om det nogle gange herinde. Det dér med, at jeg er en værre frossenpind. Derfor går jeg ualmindeligt meget op i at holde mig varm. Og i anledning af, at det jo er første advent i dag, så vil jeg da gerne forkæle jer med samme mulighed.

I kan nemlig i dag vinde 1 valgfri uld-style til mor og én valgfri uld-style til mini. Jeg skriver mini, for min yndlings uld-pusher Toogoodtobebasic, laver nemlig en alletiders underlinje Toogoodtomini, der dog maks går op til 4 år, så det er altså mest til de små af slagsen.

Men det er præcis lige så lækkert. Faktisk mega lækkert! Både Elliot og jeg er fans. Og det siger jo ikke så lidt, når man er sådan en uld-freak som mig. Jeg har tilmed fået min en baby, der er som mig på dét punkt. Storesøster er ligeglad. Men Elliot: han har også altid kolde fødder og elsker varmt, blødt tøj. Og han gider ikke uld, der kradser! Han er en uld-producents værste kritiker.

I dag kan I derfor vinde to valgfri uld-styles, en til mor og en til barn. Og det er ikke en præmie, I kommer til at fortryde.

Alt I skal gøre er at kommentere her, hvilke styles, I gerne vil vinde. Og så trækker jeg en vinder på fredag d. 7/12.

God fornøjelse & Glædelig 1. advent!

166 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EN HELT ALMINDELIG MORGEN