OVERSIGT OVER PLAYMOBIL SERIER OG Q & A´S

2 ADVENT: VIND GAVEKORT TIL MY LÉONTINE

Så blev det saftsusemig 2. advent i december og som I nok har regnet ud, har jeg igen en lille lækker konkurrence i ærmet til jer.

Jeg synes grundlæggende, I skal forkæles lidt i den her søde juletid, for det fortjener I, nu hvor I altid er så rare og gode herinde. Tak for det. Jeg har denne gang teamet op med My Léontine, der er en virkelig lækker shop, som jeg elsker at følge med hos på Instagram, fordi deres udvalg er møg lækkert. De har alle mine yndlingsbrands, Ganni, LaLa Berlin, Heartmade, Lovechild, Rodebjer, Sportmax og mange flere. Og personligt gad jeg ret godt eje alt fra collagen ovenover.

Denne uges advents konkurrence kører ovre på Instagram lige HER – så her skal I hoppe over for at deltage.

Jeg trækker en vinder på fredag d. 14/12. God fornøjelse!

 

Link til collagen:

Rød kjole med flæser fra Ganni her

Grå hoodie fra LaLa Berlin her

Røde Boss Lady sokker fra Ganni her

Kasmir tørklæde fra LaLa Berlin her

Taske fra LaLa Berlin her

Sorte støvler fra Heartmade her

Hue fra Ganni her

Pink frakke fra Heartmade her

Smuk kjole med knapper fra Rodebjer her

 

1 kommentar

  • Tina

    Glædelig 9.december og 2.advent til du og familien:-)
    Jeg har ikke insta eller FB, men ville lige ønske glædelig julesysler:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

OVERSIGT OVER PLAYMOBIL SERIER OG Q & A´S