GODE JULEGAVE IDEER TIL SLUTSPURTEN

4 ADVENT: VIND SMUK JUNA / WIINBLAD PLAID X 2!

Rigtig glædelig 4. søndag i advent. Nu er det lige om lidt, venner! I dag kan en heldig én af jer blive forkælet med hele 2 stk. af denne smukke, skønne plaid, som jeg har modtaget så mange spørgsmål på, hver gang, jeg har vist den frem. Den er så blød!

I dag kan I nemlig vinde to smukke grå plaider fra JUNA med Bjørn Wiinblads karakteristiske Gobelin-design – én til dig selv og én til nogen, du har kær.

Uanset om det er din gamle mormor, en god veninde eller måske en sød kollega, så handler julen om at vise omsorg, og det får du mulighed for med den her skønne præmie. Du vinder altså hermed to stk. en til dig selv og en til den, du synes, fortjener en varm julehilsen.

Plaiden fra JUNA er lavet af 80% recycled bomuld måler 130 x 195 cm og har en værdi af 699,95 kroner. Den er fremstillet af fabrikkens overproduktion af bomuldsvarer, som de så regenererer til nye garner. Smart ik? En både miljøvenlig og kærlig og lun lille vintergave!

Konkurrencen foregår inde på min Instagram lige her – så det er derinde, du skal deltage.

Jeg trækker en vinder på fredag d. 28/12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GODE JULEGAVE IDEER TIL SLUTSPURTEN