TING JEG SLET IKKE MAGTER

FAVORITTER FRA ARKET TIL MINDSTEMANDEN

1. Hvide Nike sneakers her // 2. Bomberjakke med stribe her // 3. Prikket skjorte her // 4. To-delt pyjamas sæt her // 5. Hvid skjorte her // 6. Prikket butterfly her // 7. Cardigan i grå uld her // 8. Pullover i blå med stribe her 

Jeg har ikke før fået kigget ordentligt på ARKET i forbindelse med børnetøj, nok fordi jeg jo de fleste år blot har haft en pige – der er særdeles pyntesyg og derfor ofte finder deres ting lidt for enkle. Og hun har jo altså nået en alder, hvor hun i høj grad selv bestemmer. Indenfor rimelighedens grænser, naturligvis.

Elliot derimod er stadig kun 2 år. Og derfor er det stadig mig, der bestemmer helt og holdent her. Og så synes jeg, at især deres drenge sortiment er mægtig fint. Er det ikke cool? Jeg gad da ret godt putte ham i ovenstående. Det er klassisk og enkelt uden at være kedeligt og med et lille tvist. Jeg tror, jeg skal have klikket nogle af tingene hjem. Er der nogen af jer, der har prøvet deres børnetøj og har erfaringer med det?

Det kunne selvfølgelig også bruges som mulige julegaveønsker, men jeg tror nu altså, han vil værdsætte legetøj mest. Hvad jeg/vi i øvrigt skal give ham er jeg helt blank på. Jeg aner det ikke. Det er altså lidt svært, når vi lige har holdt fødselsdag.

Men den prikkede skjorte ville da være ret fin her til jul og nytår, synes I ikke? Jeg kunne godt finde på at parre den med den lille butterfly. Bare fordi, jeg kan 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TING JEG SLET IKKE MAGTER